2023. január 30.
//
Martina névnap

A gyerekeké a pálya

2011. június 7. 19:08
kolyokkezi.hu
Az ERIMA Kézilabda Gyermekbajnokság U8-as korosztályának idei országos döntőjét a Veszprém Arénában rendezik.

A fiúk küzdelmeiben érintett az Éles Kézisuli és a Dózsa iskola együttese is, a lányoknál pedig a padányisoknak szoríthatnak az arénéba kilátogatók június 11-12-én (szombat, vasárnap).


Az Éles Kézisuli 2002-es csapata (fotó: eleskezisuli.hu)

„Mindig nagy örömünkre szolgál, amikor versenyt rendezhetünk az MKB Veszprém KC világhírű férfi csapatának és a Barabás KC feltörekvő női gárdájának otthonában. Horváth Péter szakreferens, régióvezető céltudatos tevékenységének és a kézilabdázás népszerűségének köszönhetően fokozatosan fejlődik a megye sportági utánpótlása. A dr. Soós Kálmán vezette megyei sportági szakszövetség magas szintű szervezettsége évek óta nyugodt versenyrendezést biztosít számunkra. A város első embere, Porga Gyula polgármester, sportágunk iránti szeretetének kifejezéseképpen biztosítja a „legkisebbek” döntőjének megrendezéséhez a fantasztikus Veszprém Arénát. Többek között ezért is megyünk szívesen Veszprémbe” – olvasható a kolyokkezi.hu oldalon.

A részletes programokat a csatolt fájlokban találja.

vehir.hu

További cikkek

Bodó Richárd hatodik lett a góllövőlistán
Bodó Richárd hatodik lett a góllövőlistán
Bodó Richárd volt a nyolcadik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatott legeredményesebb játékosa az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, amelynek góllövőlistáján hatodikként zárt.
Dánia sorozatban harmadszor lett világbajnok!
Dánia sorozatban harmadszor lett világbajnok!
Dánia nyerte az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságot, miután 34-29-re legyőzte az olimpiai címvédő Franciaországot vasárnap a stockholmi döntőben.
Rodríguez: egy eladott labda döntötte el a meccset
Rodríguez: egy eladott labda döntötte el a meccset
José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy vélekedett, csupán egy eladott labda döntötte el Egyiptom javára a hetedik helyért rendezett vasárnapi mérkőzést az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Győzelemmel zárt a Liga Kupa csoportküzdelmeit a Konkoly-csapat
Győzelemmel zárt a Liga Kupa csoportküzdelmeit a Konkoly-csapat
A Fejér-B.Á.L. Veszprém négy góllal, 32-28-ra nyert a Budai Farkasok vendégeként a férfi kézilabda Liga Kupa csoportkörének utolsó fordulójában, pénteken.
Kikapott Egyiptomtól, nyolcadik lett a magyar válogatott
Kikapott Egyiptomtól, nyolcadik lett a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott a nyolcadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mivel kétszeri hosszabbítás után 36-35-re kikapott Egyiptomtól a vasárnapi, stockholmi helyosztón.