Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Három játékost igazolna a VFC

2011. július 19. 21:12 // Forrás: nb2.hu
Az első 12 hely valamelyikét célozza meg a megyeszékhely focicsapata az NB II Nyugati csoport 2011/12-es idényében.

Nem szeretné megismételni tavalyi nehéz szezonját az NB II Nyugati csoportjában épphogy bennmaradt Veszprém FC. Vágó Attila vezetőedző az NB2.hu-nak nyilatkozva elmondta, éppen ezért még két csatárt és egy védőt szeretnének igazolni, hogy a távozókat pótolni tudják, ám sajnos a szűkös anyagi lehetőségeik megnehezítik a dolgukat.


Vágó Attila

– Múlt héten kezdtük el a felkészülést, amely ma délután folytatódik. Napi két edzéssel készülünk, szombaton pedig már két edzőmeccset is játszunk délelőtt és délután – nyilatkozott a felkészülés menetéről a szakember.

– Az elmúlt évi keretet képest hét játékos távozott, az érkező eddig csak a két kolumbiai játékos. A múlt héten kilenc próbajátékos járt nálunk, és ezen a héten is várunk még egy-két próbázót. Maximum három játékost tudunk igazolni, egy jobboldali védőre és két csatárra lenne szükségünk. Ez azért is nehéz, mert ki merem jelenteni, hogy az NB II legkisebb költségvetésével, évi 35-40 millió forinttal gazdálkodhatunk. Ami azonban nagy előny, hogy a játékosok mindig megkapják, amit beígértek nekik. Nincsenek becsapva, ugyanakkor csak olyan játékost tudunk igazolni, aki kevesebb pénzért is vállalni tudja a szereplést nálunk. itt jegyezném meg, hogy tárgyaltunk Sitku Illéssel, valamint a pápai Szabó Zsolttal és Bali Péterrel is, de ők éppen azért nem jöttek, mert magasabb szinten is megkapják a nekik megfelelő feltételeket. Éppen ezért inkább fiatalokat nézek meg, remélem, ezen a héten eldől, kiket igazolunk le, és meg tudjuk foltozni a hiányposztokat. A keretből távozott Kollár Zsolt, Fehér Kornél, Tatai József, Zsömlye György és Grósz Róbert, aki Amerikában vállalt munkát – fogalmazott a tréner.

Vágó az első tizenkét hely valamelyikére szeretne odaérni csapatával.

– Tudjuk, hogy hol a helyünk, de mindenféleképpen az első 12 hely valamelyikét célozzuk meg, az utolsó négy helyet el akarjuk kerülni. A tavaly őszi produkció még egyszer nem ismétlődhet meg. Úgy gondolom, nagyon nehéz munkát végzünk, hiszen csak a keretünk egyharmada tud például délelőtt is edzeni, mert a többiek vagy dolgoznak, vagy iskolába járnak. Örülök viszont, hogy az utánpótlásunkból négy játékost fel tudtam hozni, Novothny, Farkas, Burcsik és Ihász is az első kerethez került, ők mindannyian tehetséges fiatalok – mondta a vezetőedző.

– Hathetes felkészülés áll előttünk, melynek során kilenc edzőmeccset játszunk majd, és már nagyon várjuk az első bajnokit, de előtte a Magyar Kupában is szeretnénk eredményesen szerepelni. A tavalyi keretből sok játékos kicserélődik, így mindenki tiszta lappal indul. Az biztos, hogy a tavalyinál sokkal jobb ősz kell, mert az elmúlt idény megmutatta, hogy nagy különbség van az NB III és az NB II között.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.