Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fiatal büszkeségeink

2011. július 22. 9:56
Kovács Norbert, a megyei közgyűlés alelnök köszöntötte Gulyás Gergő olimpikont és Pásztor Bence világbajnokot július 22-én a megyeházán.


Balatoni Zsuzsa és Gulyás Gergő

Gulyás Gergő 100 méteres gyors és váltóúszásban nyerte el az aranyérmeket, valamint negyedik helyezést ért el pillangóban. Balatoni Zsuzsanna, Gergő édesanyja és jelenlegi edzője elmondta, nagyon büszkék voltak fiúkra, mikor megkapták az üzenetet, hogy egy aranyérem már megvan.

Dörnyeiné Barabás Éva, a Veszprémi Szivárvány Integrált Sportegyesület elnöke hangsúlyozta, hogy Gulyás Gergőre nagyon büszkék lehetünk kategóriájában, ezért is támogatta az egyesület részvételét a versenyen.


Pásztor Bence és Zentai Tibor

Pásztor Bence hatalmas fölénnyel nyert kalapácsvetésben Lille-ben. Az ifjúsági atlétikai világbajnok kalapácsvetőt edzője, Zentai Tibor kísérte el pénteken a megyeházára, ahol elárulta, hogy egy edző életében az a legnagyobb álom, amikor végighallgathatja egy ilyen verseny alkalmával a Himnuszt.


Balatoni Zsuzsa (balról), Gulyás Gergő, Dörnyeiné Barabás Éva, Kovács Norbert, Pásztor Bence és Zentai Tibor

– Fontos, hogy elismerjük és beszéljünk ezekről a dolgokról, mert ez másokat is motiválhat. A fiatal tehetségeknek tudniuk kell, hogy ott állunk mögöttük, támogatjuk őket. Az álmokat kell hajszolni – fogalmazott Kovács Norbert.

Janni Anikó
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.