Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Erős mezőnyben bizonyítottak

2011. október 26. 9:02 // Forrás: Janku Ferenc
Huszonegy csapat közel százötven versenyzőjének részvételével rendezték meg a hétvégén a Game World Kupa nemzetközi birkózó gálát, ahol értékes helyezéseket értek el a CENTRUM SE birkózói.

A Vasas SC által rendezett versenyen rendkívül erős mezőny jött össze. Érezhető volt, hogy rövidesen csúcspontjához érkezik a bajnoki évad, hiszen két hét múlva megkezdődnek a diákolimpiai, majd azt követően az ob futamok döntői.

– Bátran kijelenthetjük, hogy az idei szezon legerősebb mezőnye jött össze a szombati gálára. Igyekezett minden csapat a legjobb versenyzőit elhozni, hogy az edzők felmérhessék, hogy hol tartanak a felkészülésben – mondta el a Veszprémi CENTRUM SE birkózóinak edzője, Túri Péter.

– A súlycsoportok nagy részében olyan sokan mérlegeltek, mintha az ob döntőn lettünk volna, és a küzdelmek színvonala is ennek volt megfelelő. Egymást követték a hárommenetes mérkőzések és a négy-ötpontos dobásokkal záródó küzdelmek a nézők legnagyobb örömére. Az eddigi ob-győzteseknek is fel kellett kötniük a „mezüket”, mert ezen a napon nem adta senki sem olcsón a győzelmet.

A CENTRUM SE hat fővel nevezett és a végelszámolásban két második, két harmadik, s két ötödik helyezést sikerült megszerezniük.

Az egyesület felhívása
A CENTRUM SE birkózó szakosztálya immár két helyszínen várja az ügyesedni, erősödni vágyó fiúkat és lányokat Veszprémben! Foglalkozásaink helyszínei és időpontjai elérhetőek az egyesület weboldalán: www.centrumse.hu.
Az első hónap edzésdíját mi fizetjük helyetted, így kockázatok nélkül kipróbálhatsz minket!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.