Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Futsal sajtótájékoztató

2011. október 26. 15:54
Jövő héten hétfőn és szerdán nehéz összecsapás vár majd a veszprémi futsalosokra, tudtuk meg az október 26-én tartott sajtótájékoztatón.

Nehéz mérkőzések elé néz az 1. Futsal Club Veszprém csapata október 30-én és november 2-án – érkezik a Ferencváros és a Szombathely alakulata.

Október 31-én, hétfőn bajnoki rangadóra kerül sor, a veszprémiek a listavezető Ferencváros csapatát fogadják. Érdekes és izgalmas összecsapás várható, mely jó erőmérőnek ígérkezik. Az egyesület a mérkőzés rangjának megfelelően látványos programokkal készül az eseményre.

Az összecsapás 18 órakor kezdődik, melynek kezdőrúgását Porga Gyula, Veszprém polgármestere végzi el. A mérkőzés szünetében büntetőrúgó versenyt is szerveznek, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek a résztvevők.


Rajki Tamás

November 2-án 20.30-kor Magyar Kupa mérkőzésen bizonyíthat a veszprémi gárda, amikor is az első osztályú Admirál HVSE csapatát fogadják. – A szombathelyiekkel jó a viszonyunk, hiszen a felkészülés alatt kétszer is megmérkőztünk egymással, és sok hasznos tapasztalattal, tanáccsal segítették elindulásunkat. A kupamérkőzésekre jellemző izgalmas összecsapásra számítunk – fogalmazott a sajtótájékoztatón Rajki Tamás ügyvezető.

Az 1. Futsal Club Veszprém alakulata eddig öt bajnoki és egy kupamérkőzésen van túl, amelyből ötöt megnyertek, egyszer pedig döntetlent játszottak.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.