Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tarolhatnak a magyarok

2011. november 11. 17:42 // Forrás: MTI
Teljes sikerrel kecsegtet a hétvége a magyar női kézilabdacsapatok számára az európai kupákban.

A Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC vasárnap fogadja azt a Hypo NÖ-t, amely szerdán kisebb meglepetésre 29-27-re legyőzte. Görbiczék nem tudták megismételni a dán Randers elleni 35-20-as diadal során mutatott teljesítményüket. Így sincs veszve semmi, ha ugyanis a magyar együttes két pontot szerez, biztos csoportelső, és kedvező helyzetből várja a középdöntő keddi sorsolását. Ha döntetlen lesz, akkor a továbbjutás válik valóra, és minden további helyzet attól függ, mit játszik egymással szombaton a Metz és a Randers. Extrém esetben még az is előfordulhat, hogy a kvartett minden tagja hat ponttal zár. Az ETO oda-vissza már jobb, mint a Metz és a Randers, és imponáló a gólkülönbsége is, egyedüliként áll pluszban ebben a mutatóban, a másik három rivális eddig több gólt kapott, mint amennyit lőtt. Mindezekkel együtt a BL-fináléról álmodó Győrnek különösen hazai pályán kötelező begyűjtenie a két pontot.

Az EHF Kupában - miután a Budapest Bank-Békéscsaba már a múlt héten továbbjutott - most a Vácon a sor. Az NB I-ben második helyen álló Duna-parti együttes a fehérorosz Minszket látja vendégül szombaton és vasárnap, és már csak ezért is esélyesebb a 16 közé kerülésre.

A KEK-ben a címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria 15, az Alcoa pedig 12 gólos előnnyel várja a visszavágót. A DVSC-Fórum már a múlt hétvégén biztosította helyét a nyolcaddöntőben.

A magyarok hétvégi programja:

Bajnokok Ligája:
C csoport, 6. (utolsó) forduló:
Metz (francia)-Randers (dán), szombat 18:30 ó
Győr-Hypo NÖ, vasárnap 17:15 ó
Az állás: 1. Győr 6 pont (146-125), 2. Randers 6 (143-145), 3. Metz 4 (129-136), 4. Hypo NÖ 4 (138-150)

Az első két helyezett jut a nyolcas középdöntőbe, a harmadik átkerül a KEK nyolcaddöntőjébe.

KEK:
A nyolcaddöntőbe jutásért, visszavágó:
Üsküdar (török)-Alcoa FKC, Isztambul vasárnap 16 ó (az első mérkőzésen: 23-35)
FTC-Rail Cargo Hungaria - Westfriesland (holland) vasárnap 18 ó (az első mérkőzésen: 34-19)

EHF Kupa:
A nyolcaddöntőbe jutásért:
1. mérkőzés: Minszk (fehérorosz)-Vác, Vác szombat 18 ó
visszavágó: Vác-Minszk (fehérorosz) vasárnap 18 ó

vehir.hu
további cikkek
Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben kézilabda Fazekas Gergő tíz gólt lőtt a lengyel elődöntőben Fazekas Gergő tíz góllal járult hozzá az Orlen Wisla Plock 31-30-as győzelméhez a Górnik Zabrze otthonában a lengyel férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első, hétfői mérkőzésén. tegnap 21:58 Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója Telekom Veszprém Vehír21 podcast: Nem csak a lelátón harcol a Telekom Veszprém vezérszurkolója A Veszprémi Szurkolói Egyesület vezetője, Gyurákovics István portálunk vadonatúj podcastjében a Vehír21-ben mesélt a vezérszurkolói szerepéről és az ehhez fűződő élményeiről. Latolgatta a Telekom Veszprém idei hazai és nemzetközi esélyeit, valamint beszélt a férfi kézilabda-válogatott olimpiai csoportjáról. Több más érdekes téma mellett szóba került a szurkolói közösség és a kézilabdaklub között tavaly év végén kialakult nézeteltérés és annak békés lezárása is. Valamint nálunk vallott először a széles nyilvánosság előtt súlyos betegségéről is. tegnap 22:51 Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Fejér-B.Á.L. Veszprém Horvát szakember veszi át a veszprémi kézilabdacsapat irányítását Az idény végén távozik az első osztályú kézilabda-bajnokságból kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém éléről Danyi Gábor. A vezetőedzői feladatokat ősztől a horvát Dinko Dankovic veszi át. tegnap 19:36 Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában kézilabda Ilic Zoran öt gólja a Bundesligában Ilic Zoran öt gólt lőtt a HSV Hamburg csapatában, amely házigazdaként 33-33-as döntetlent játszott a VfL Gummersbach együttesével a német férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. április 21. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.