Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Ezüsteső

2011. december 5. 17:19
Lepsényi Boglárka mindhárom szakágban ezüstérmet szerzett a Cipruson rendezett lábtenisz Európa-bajnokságon.

November 22-24-ig a ciprusi fővárosban, Nicosiában rendezték meg a férfi és női lábtenisz Európa-bajnokságot, ahol a korábbi kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok Lepsényi Boglárka mindhárom szakágban – egyéniben, párosban és hármasban – ezüstérmet szerzett.


Lepsényi Boglárka (balról a harmadik)

– Hármasban közel álltunk a győzelemhez, a döntő szettben azonban kikaptunk a románoktól. Egyéniben ezúttal sajnos nem tudtam támadni, mert nehéz volt a román lány szerváit felvennem. A döntőbeli ellenfelem nagyon sokat fejlődött az elmúlt egy év alatt, jól játszott és megérdemelten győzött le két szettben. Jól esett azonban, hogy a külföldiek többsége is nekem szurkolt – nyilatkozta portálunknak a sportág veszprémi klasszisa, aki a minőségi, edző melletti tréningek hiányában látja a vereség okát.

– Sajnos beigazolódott, hogy már nem elég az a fajta edzésmunka, amire nekem lehetőségem van. Hiába éreztem magam jó formában, ez már kevés. A sikerhez és a fejlődéshez rendszeresebb, edző irányítása melletti edzésmunkára lenne szükség. Ez érződött már a tavalyi évben is. Bízunk abban is, hogy a magyar lányokkal együtt valamilyen úton-módon el tudunk indulni újra a szlovák bajnokságban, hogy több megmérettetésünk lehessen – bizakodott a kiválóság.


A magyar válogatott

A magyar küldöttség végül nem maradt aranyérem nélkül, a férfi hármas ugyanis megnyerte a viadalt.

A kontinenstorna előtt írtuk. Dacolva a mostoha körülményekkel

Zatkalik Dávid
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.