Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Mozgásra fel!

2011. december 7. 13:12
A hazai fitneszvilág legnépszerűbb előadói tartanak órákat a 3. Tesco FittArénán december 10-én, szombaton a Veszprém Arénában.

6 órán keresztül változatos fitnesz és aerobik program vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. Az előző években megszokottól eltérő módon Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok nem táncos, hanem KickBoksz órával nyitja meg az eseményt. Tatraek Rezső New Ironbox Cross óráján olyan koreográfiát lehet majd követni, mintha egy ellenféllel bokszolnánk. A szünetekben sem lesz megállás, a táncos bemutatók mellett két produkcióval fellép az MKB Veszprém Cheerleaders Csapata is.

A 3. Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken is részt vehetnek.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.