Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Mikulás-napot tartottak a dzsúdósok

2011. december 19. 21:32 // Forrás: Horváth László
A Domonkos László Veszprémi Judo Egyesület évzáró Mikulás-napot tartott a hétvégén, a nemesvámosi sportcsarnokban.

Délelőtt a haladó csoportok dzsudokái és szüleik játszottak foci meccset egymás ellen, ahol igazságos döntetlen született.

A nemesvámosi sportcsarnok berendezése után kezdődött a hagyományos Mikulás-kupa cselgáncs verseny, melyet az egyesület a kezdők részére rendezett immár negyedik alkalommal.

Itt a regionális, országos és nemzetközi tornákon edződött fiatalokat mutatták be néhány szóval a piciknek és szüleiknek, akik már három helyszínen: Szentgálon, és Veszprémben a Dózsa, valamint a Simonyi iskolában is járhatnak edzésre.

Az idei év beiskolázása olyan jól sikerült, hogy a 64 benevezett sportoló remek hangulatban, a szüleik pedig a küzdelmektől felhevülve tölthették a délutánt. Megismerhették a sportág szabályait és formai követelményeit.

A tatamikon remek hangulatú küzdelmek folytak, melyek végén mindenki a dobogóra állhatott és átvehette a helyezésének megfelelő oklevelet.

A közelgő ünnep hangulatát idéző eredményhirdetés után a százszeletes torta elfogyasztása jelentette a „legnagyobb gondot”.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.