Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Egy nap, három érem!

2011. december 25. 9:57
A veszprémi Kalocsai Péter három érmet gyűjtött a fővárosban rendezett "play and stay” teniszversenyen.

December 10-én rendezték meg Budapesten a Vasas Pasaréti úti sportközpontjában a „Molnár Teniszakadémia” országos „play and stay” teniszversenyét, mely a Magyar Tenisz Szövetség évzáró megmérettetésének számított.

A veszprémi Kalocsai Péter a korábbi versenyekhez hasonlóan magabiztos játékkal szerezte meg az első helyet korosztályában, majd az egy évvel idősebbek között is sikerült győznie.


Kalocsai Péter

A nyolc esztendős sportoló ezt követően benevezett a három évvel idősebbek közé is, ahol a döntőben (amely aznap a tizenkettedik mérkőzése volt) kénytelen volt fejet hajtani a jóval idősebb riválisa előtt. Péteri így egy nap alatt két aranyérmet és egy ezüstérmet szerzett.

A tizenegy évesek mezőnyében a szintén veszprémi Rácz Gergő bronzérmet szerzett.

Városunk tehetsége sportolója ebben az évben a Magyar Tenisz Szövetség harminchárom hivatalos országos versenyén indult különböző korosztályokban, ebből huszonnyolc versenyen diadalmaskodott, négy megmérettetésen ezüstérmet szerzett, egyen pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Kézilabdában az Éles Kézisuli tagjaként idén korosztályos magyar bajnoknak és bajnoki második helyezettnek mondhatja magát, mindemellett a Cell Kupa Nemzetközi Kézilabdatorna korosztályos győztese és legjobb játékosa, és a novemberi Studentcomfort Kupa korosztályos gólkirálya.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.