Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gerebics Roland nem jutott döntőbe Pekingben / A balatonfűzfői sportlövő szétlövést követően maradt le a fináléról

2008. augusztus 12. 14:43
A junior és felnőtt világ- és Európa-bajnoki ezüst-, illetve bronzérmes dupla trap lövő hármas holtversenyben 136 koronggal, a hatodik helyen zárta a selejtezőt. Így a szabályok értelmében szétlövés döntött arról, ki lesz a finálé hatodik résztvevője. A „hirtelen halál” azonban Gerebics számára sajnos gyorsan véget ért, mivel már az első lövését elhibázta, ugyanakkor a többiek hozták a duplájukat, így a magyar lövő a 9. helyen zárt.

Gerebics Roland már 2006-ban megszerezte az induláshoz szükséges kvótát. A kiváló sportlövő világcsúcstartóként érkezett a kínai fővárosba, s előzetesen a szám egyik titkos esélyeseként is emlegették. A Veszprém-megyei sportoló nem tudta megismételni a nyolc évvel ezelőtti ötkarikás játékokon elért eredményét, amikor is Sydneyben az ötödik helyen végzett.

A számot az amerikai Walton Eller nyerte, megelőzve az olasz Francesco D’Aniellót és a kínai Hu Pin-jüant.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! A hazai sportolók is az állatvédőket támogatják! Idén is arra buzdítja a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány az adózókat, hogy állatvédőknek ajánlják fel 1%-ukat. tegnap 20:21 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. tegnap 16:12 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.