Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Bemutatkoztak a Veszprémi Jéglovagok

2012. február 5. 16:49
Vasárnap délelőtt rendezték az első U8-as szuper mini jégkorong meccset az Intersport jégpályán. A veszprémiek a Székesfehérvár ellen debütáltak.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Bedő Lajos, Fekete Szabolcs és Tejfalussy Béla jégkorong szakedzők szakmai irányításával tavaly novemberben kezdte utánpótlás nevelő munkáját a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület. Az együttes vasárnap játszotta első mérkőzését az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatával.


Koronczai Péter szakosztályvezető

– Hosszú várakozás után felkészültnek találtuk az Intersport Hoki Suliban edződő gyerekeket, hogy kihívjuk edzőmeccsre a fehérváriak csapatát. Fantasztikus derbi volt. Sokat tanultunk ellenfelünktől és büszkén kijelenthetem, hogy nem sokkal maradtunk el tőlük, habár a mi gyerekeink csak november közepén léptek először jégre. Ez is mutatja, hogy kiváló szakmai munkát végeztünk felkészült szakmai gárdával – fogalmazott Koronczai Péter szakosztályvezető.

A szakember hozzátette: ebben a korosztályban nem számolják a gólokat, annak érdekében, hogy a gyerekeket ne csak az eredmény hajtsa.

– A csapatok először egymás ellen, majd vegyes felosztásban játszottak. A farkasordító hideg ellenére mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük a szakmai segítséget a székesfehérvári klubnak – mondta a klubvezető.

A jégpályán február 26-án (vasárnap) ötcsapatos tornát rendeznek, amely viadalt már a Magyar Jégkorong Szövetség is bejegyezte.

A Veszprémi Jégkorong Sportegyesület várja a sportág iránt érdeklődő gyerekeket.

Galéria
Bemutatkoztak a Veszprémi Jéglovagok
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.