Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Győzelem hiányérzettel

2012. február 6. 22:02 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém Hazuga ás Vas duplájával legyőzte a Colorspectrum Aramis-Illyés együttesét a másodosztályban.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Az első találatra egészen a 14. percig kellett várni a havazás ellenére szép számmal kilátogató szurkolóknak. Ekkor egy szép támadáskombináció végén Hazuga talált a kapuba. Ez egy kicsit felébresztette a mieinket, akik egy fokozattal feljebb kapcsoltak. Ennek az eredménye – Vas jóvoltából – újabb találat lett. A félidei eredményt egy büntetőrúgásból Hazuga állította be, így megnyugtató előnnyel mehettek pihenőre a veszprémiek

A hazaiak a második játékrészben sem tudtak változtatni a játék ritmusán, s keveset birtokolták a labdát. A vendégcsapat mindent egy lapra téve mezőnyjátékost hozott be a kapus helyett, s így öt a négy ellen igyekeztek támadásokat vezetni a gól reményében. Szerencsére Sárdi – Kaszával egyetemben – kiválóan teljesített a gólvonal előtt. A kapuslevitel aztán megbosszulta magát, a 35. percben Vas állította be a mérkőzés végeredményét.

Futsal NB II Nyugati csoport, 18. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Colorspectrum Aramis-Illyés 4:0 (3:0)
Veszprém: Kasza– Bényi, Weisz, Tar, Vas. Csere: Sárdi (kapus), Jakab, Pálfi, Korcsmár, Hazuga, Vingelman, Véber. Vezetőedző: Németh Gábor.
Aramis: Soós – Farsang, Vattamány, Birinyi, Sabján I. Csere: Bálint, Korozmán, Szabó V., Sabján II, Seregi, Németh A. Vezetőedző: Németh Antal.
Gólszerzők: Hazuga (14., 17.), Vas (19., 35.)

– A 4:0 arányban megnyert mérkőzésen egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk a fiatal, szép eredmények előtt álló Aramis ellen. Részünkről azonban sokkal több kell, mert most kezdődik az alapszakasz véghajrára, s ennél csak nehezebb meccsek következnek. Bízva csapatunkban a jövő héten, ismét hazai pályán mutathatjuk meg igazi énünket az ELTE ellen – összegzett Rajki Tamás ügyvezető a klub honlapján.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.