Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
18°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
18°C

Folytatódnak a nagy balatoni strandi programok / – mozdulj, Balaton! –

2008. augusztus 22. 12:22
Idén az ötödik évébe lépett a „Mozdulj, Balaton!” elnevezésű rendezvénysorozat. 33 Balaton- parti strandon vehettek részt sportprogramokon az érdeklődők a nyár eddigi kilenc hétvégéjén. A záró rendezvényre augusztus 23-án, Vonyarcvashegyen, a Lidó Strandon kerül sor a 33 résztvevő település csapatainak részvételével szervezett V. „Mozdulj, Balaton sporttalálkozón”.
A június 21-én kezdődött „Mozdulj, Balaton!” elnevezésű rendezvénysorozat ismét sportra csábította a strandok látogatóit. A tavalyi évhez képest, újként üdvözölhettük a csapat­ban a tihanyi önkormányzat strandját, amellyel 33-ra nőtt a partner önkormányzatok száma.

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei rengeteg újdonsággal találkozhattak, ha ellátogattak a programsorozat valamely helyszínére. Például Vonyarcvashegyen, Gyenesdiáson, Balatonfüreden, Tihanyban, Lellén, Szeme­sen és Szárszón újabb sportpályákat alakítottak ki a strandokat üzemeltető önkormányzatok, és mind a 33 településen helyi programszervezők segítették a sportolni vágyókat.

További újdonság, hogy idéntől már minden település strandján vízben használható sporteszközök is vannak, mint például fejelő kapu pár, korbball állvány, vízi röplabda állvány pár.

Az idei záró rendezvényre augusztus 23-án kerül sor Vonyarcvashegyen a Lidó strandon. Az eseményen reméljük, részt vesz mind a 33 település csapata.

A rendezvény további érdekessége, hogy ezen a napon ugyanez a strand ad otthont a balatoni területfejlesztők első sporttalálkozójának”, melyen a nyugat-, a dél-, a közép-dunántúli, valamint a balatoni területfejlesztő szakemberek mérik össze sporterejüket.

Az V. Mozdulj, Balaton sporttalálko­zóra várják az érdeklődőket, akiknek a versenyek megtekintésén túl is változatos programot biztosítanak a szervezők, hogy mindenki egy igazán sportos nyarat tudhasson maga mögött.

 

A sporttalálkozók programja:

 

9:00 megnyitó

9:30-tól sportversenyek

14:00 eredményhirdetés, díjkiosztó

Zatkalik András

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.