Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Visszavágtak, így az élről várják a rangadót

2012. február 20. 22:44 // Forrás: veszpremfutsal.hu
A veszprémi futsal alakulat kétgólos hátrányból állt fel, s nyert a Keszthely vendégeként az NB II hétfő esti meccsén.

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Szabadfi szép lefordulás után talált a hálóba. A hazaiak több kontratámadást vezetve veszélyeztették a veszprémi kaput és a 6. percben sikerült egyenlíteniük. Csapatunk ettől kissé megzavarodott, melynek eredménye újabb két találatot szerzett a Keszthely, így 3:1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A félidőben a vendégszurkolók kissé kedvüket szegve elemezgették az első félidei játékot és reménykedtek a folytatásban.

Szerencsére Németh mesternek sikerült rendet rakni a fejekben és az FCV másik arcát mutatva kezdte meg a második játékrészt. Ennek bizonyítéka a 21. percben Weisz Zoli találata volt, Szabadfi második góljával a 23. percben pedig már ledolgozta kétgólos hátrányát és ismét nyílttá tette a mérkőzést a Veszprém. A jó iramú, izgalmas mérkőzésen pörögtek az események, a 24. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, melyre Bényi szabadrúgásból választolt. Majd Finta váratlan beadását a hazaiak védője továbbította a kapuba (öngól). Ez megtörte kissé a hazai csapatot, majd Hazuga találata bebiztosította a vendégek győzelmét.

A veszprémiek győzelmükkel visszavágtak az őszi vereségért.

Futsal NB II Nyugati csoport, 20. forduló:
KHSC-Viktória Sport–1. Futsal Club Veszprém 4:6 (3:1)
Keszthely: Osbáth – Szabó Sz., Buzási, Kiss B., Páli N. Csere: Németh A., Tóth G., Komoróczi, Németh B., Páli A. Vezetőedző: Németh István.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Pálfi, Hazuga, Vingelmann, Vas, Jakab. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Németh A. (6.), Kiss B. (11.), Tóth G. (16.), illetve: Szabadfi (3.), Weisz (21., 23.), Bényi (27.), Szabó Sz. – öngól (31.), Hazuga (33.).

– Összességében rangadóhoz illő játékkal (mindkét fél részéről), a második félidei meggyőző játékunkkal sikerült az őszi vereségért visszavágnunk – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a veszpremfutsal.hu oldalon.

A mieink a Ferencváros Vasas elleni győzelme miatt az élről várják a február 27-ei 1. FCV–Vasas rangadót.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.