Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C

Idén is világsztárok látogatnak Füredre / Rangos kézilabda torna a Balaton-parton

2008. augusztus 26. 19:35
A tavaly első ízben rendezett, nagysikerű kézilabda fesztivált követően idén szeptember 6-án és 7-én ismét rangos viadal színhelye lesz a füredi sportcsarnok. A hazai férfi kézilabda két élcsapata mellett ismét az európai elithez tartozó gárdák, s világsztárok látogatnak a Balaton-partra.

A torna hivatalos honi részvevője a bajnok és KEK-győztes MKB Veszprém KC, illetve a bajnoki bronzérmes Dunaferr SE. A nemzetközi élvonalból pedig az olimpiai- és világbajnokokat felvonultató horvát RK Zagreb, valamint az Európa-bajnok Dánia egyik élcsapata, a Császár Gáborral felálló Viborg szerepel a nem mindennapi viadalon.

A házigazda Balatonfüredi KC felkészülési mérkőzésen két alkalommal is megmérkőzik a szintén első osztályú Gyöngyös csapatával.

Menetrend

szeptember 6. (szombat):

13:30 Balatonfüredi KC - Gyöngyösi FKK (bemutató mérkőzés)

15:30 RK Osiguranje Zagreb - HK Viborg
18:00 MKB Veszprém KC - Dunaferr SE
 
szeptember 7. (vasárnap):

10:30 mérkőzés a harmadik helyért
12:45 döntő (TV: m1 - élő)

15:15 Balatonfüredi KC - Gyöngyösi FKK (bemutató mérkőzés)

A hivatalos résztvevők:


MKB Veszprém KC


Dunaferr SE


RK Osiguranje Zagreb



HK Viborg


Zatkalik Dávid
további cikkek
Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. ma 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. ma 17:55 Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit A Veszprémi Törvényszék több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt tíz év fegyházbüntetésre és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte – első fokon – azt a 61 éves veszprémi férfit, aki késsel többször megszúrta az unokaöccsét és szomszédját. ma 14:14 Csaknem háromezer program az idei Művészetek Völgyében Csaknem háromezer program az idei Művészetek Völgyében Minden eddiginél több programmal várja a látogatókat a 33. Művészetek Völgye: az összművészeti fesztiválon csaknem háromezer zenei, irodalmi, színházi, táncművészeti, családi és egyéb esemény közül választhatnak a látogatók július 19. és 28. között Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. ma 19:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.