Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem akart megválni a BMW-től

2012. március 14. 15:54 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Egy 35 éves zalaegerszegi férfit igazoltattak Veszprémben, akinek az adatai ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt adott ki elfogatóparancsot.

A férfi ellen korábban volt barátnője és annak édesanyja tett feljelentést, mert kölcsönre vásároltak egy nagyobb értékű BMW személygépkocsit, melyet a férfi magával vitt és felszólításra sem volt hajlandó a tulajdonosának visszaadni.

A férfit az intézkedő rendőr a körözés alapján elfogta, majd átadta az ügy előadójának, a Vizsgálati Osztályon megtörtént a gyanúsított kihallgatása. A gyanúsított a történtekkel kapcsolatban máshogy emlékezett, ezért az ügy körülményeinek tisztázása a büntetőeljárás feladta.
 

vehir.hu
további cikkek
Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár gyászhír Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár Váratlanul elhunyt Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön. tegnap 18:02 Kibérelte a helyét Veszprém az ország legélhetőbb városainak dobogóján Kibérelte a helyét Veszprém az ország legélhetőbb városainak dobogóján Veszprém továbbra is őrzi helyét az élmezőnyben a hazai élhetőségi rangsorban. Ezúttal a MBH Jelzálogbank készített összesítést hét kritérium szerint az ország járásairól, amiben a veszprémi járás a top 10-ben, a Királynék városa pedig a dobogón szerepel. tegnap 14:08 Országjáró állatvédelmi szakmai nap-sorozat indul a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány szervezésében állatvédelem Országjáró állatvédelmi szakmai nap-sorozat indul a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány szervezésében A Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos támogatásával 2024 őszén országjáró állatvédelmi szakmai nap-sorozatot indít „A hatékony és eredményes állatvédelmi eljárásokért, mert közös ügyünk az állatvédelem!” címmel. tegnap 11:43 Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány Forgács-Fábián Sára Tízéves az Amigos a gyerekekért Alapítvány Forgács-Fábián Sára tíz évvel ezelőtt hozta létre az Amigos a gyerekekért Alapítványt, a kórházban fekvő gyerekeket segítő nonprofit szervezetet. tegnap 21:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.