Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem akart megválni a BMW-től

2012. március 14. 15:54 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Egy 35 éves zalaegerszegi férfit igazoltattak Veszprémben, akinek az adatai ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt adott ki elfogatóparancsot.

A férfi ellen korábban volt barátnője és annak édesanyja tett feljelentést, mert kölcsönre vásároltak egy nagyobb értékű BMW személygépkocsit, melyet a férfi magával vitt és felszólításra sem volt hajlandó a tulajdonosának visszaadni.

A férfit az intézkedő rendőr a körözés alapján elfogta, majd átadta az ügy előadójának, a Vizsgálati Osztályon megtörtént a gyanúsított kihallgatása. A gyanúsított a történtekkel kapcsolatban máshogy emlékezett, ezért az ügy körülményeinek tisztázása a büntetőeljárás feladta.
 

vehir.hu
további cikkek
A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. ma 15:14 Több helyen is elkerülhetetlen az M7-es nyári felújítása Több helyen is elkerülhetetlen az M7-es nyári felújítása Elkerülhetetlenné vált az útburkolat állagromlása miatt az M7-es felújítása több helyen még a nyáron - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szerdán. ma 11:31 Ovádi Péter a nyári forróság veszélyeire hívja fel az állattartók figyelmét Ovádi Péter a nyári forróság veszélyeire hívja fel az állattartók figyelmét ma 10:33 Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak a készlet erejéig - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán. ma 9:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.