Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Majd’ háromszázan a tatamin

2012. március 19. 17:38 // Forrás: Horváth László
A Veszprémi Judo SE március 17-én rendezte meg az Észak-dunántúli regionális rangsorversenyt és az V. Domonkos László meghívásos dzsúdó emlékversenyt.

Az új helyszín, a Március 15. utcai sportcsarnok új feladatokat is adott a szervezőknek, de a csekély előnevezés ellenére az eddigi legnépesebb versenyüket rendezték a házigazdák.

Fazakas Tamás, a megyei szövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket, a névadó Domonkos László családját, a meghívott vendégeket, a világbajnok Braun Ákost, Ungvári Miklóst és az idei londoni olimpiai indulónkat, edzőket, szülőket, versenyzőket. A hatszáz néző és a harmincegy egyesület 293 dzsudokája garanciát jelent arra, sokan szeretnek Veszprémben versenyezni.

– Sajnáljuk, hogy kevesen használták ki az előnevezés lehetőségét, mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy ez nagymértékben segíthetné a verseny rendezését. Gratulálunk versenyzőinknek, és köszönjük a klub aktivistáinak munkáját – értékelt röviden Horváth László a klub elnöke, majd megköszönte Braun Ákos és Ungvári Miklós segítségét.

Az eredményeket a csatolt fájlban (jobbra, felül) tekintheti meg.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.