Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VEN mindenkinek

2012. március 27. 15:08
A VEN szervezői jelentős mértékben építenek az egyetemi mellett a városi öntevékeny csoportok, állami és civil szervezetek, szervek bevonására és együttműködésére.

A 24. Veszprémi Egyetemi Napokon - 2012. április 23-28. között - a szervezők jelentős mértékben építenek az egyetemi mellett a városi öntevékeny csoportok, állami és civil szervezetek, szervek bevonására és együttműködésére - tájékoztatták lapunkat a program megalkotói.

Mint közleményünkben írják, Veszprém Város Önkormányzata például közéleti és civil fórumot szervez a bevonulást követően, kedden a Pannon Egyetem felső kampuszán, de a VEN is bemutatkozik a városi közgyűlésnek. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és drogprenvenciós felvilágosító kampányokat, valamint a rendezvény leginkább veszélyeztetett ideje alatt a rendezvény vonulási helyszíneit is beleértve bűnmegelőzési-bűnügyi portyaszolgálatot tart, míg a városi Tourinform iroda a VEN-látogatói részére szervezett csoportos, valamint egyéni, QR-kódos veszprémi városnézést hirdet.

A délutáni műsorsávban a felső kampuszon a tervek szerint a Lackó Dezső Múzeum, a Veszprémi Petőfi Színház, a VÉKA, a Kabóca Bábszínház, a Művészetek Háza, vagy a Városi Művelődési Központ és Könyvtár is bemutatkozik különböző programokkal, de lesz jóga, meditáció, táncprogramok, valamint a veszprémi képző-, iparművészek és egyetemista alkotók bevonásával SponTárlatot is szerveznek.

Az együttműködés újdonságaként említhető meg az is, hogy a VEN hetijeggyel rendelkezők a kezdeményezéshez csatlakozó kávézókban, éttermekben és üzletekben kedvezménnyel vásárolhatnak a rendezvény teljes időtartama alatt, valamint a városlakók a VEN rendezvényeire elővételes hetijegyeket már nem csupán a Pannon Egyetemen (Egyetem u. 10., B épület), hanem a városi Tourinform irodában (Óváros tér 2.) is vásárolhatnak majd.
 

vehir.hu
további cikkek
Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Tető alá került a Ficánka óvoda terasza közélet Tető alá került a Ficánka óvoda terasza Vásárral és új pergolával ünnepelték Szent Mihály napját a kádártai Ficánka Tagóvodában csütörtökön. 2024. szeptember 27. 11:06 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.