Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hétvége a futsal jegyében

2012. április 14. 20:10
Jó hangulat, lelkes lengyel és magyar szurkolók jellemezték a futsal Magyar Kupa döntő első, szombati napját a Veszprém Arénában, ahova több mint 1500-an látogattak ki.


Galéria a I. Magyar – Lengyel „Barátság” Futsal Kupáról

Az egész nap alaphangulatát megadta a magyarok és a lengyelek egymás közötti barátságos hozzáállása, mely a játékukban is látszódott, a futsalosok végig a fair play szellemében játszottak. A villámtornán első helyen végzett a Veszprém közélet csapata, második lett  a lengyel alakulat, míg a dobogó harmadik fokára a Veszprém gárdája állhatott fel.


A negyeddöntőkről készült galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Színvonalas mérkőzéseket és jó szórakozást garantált a nap második fele is, ahol a Kelet – Nyugat Női All Star Gála 2-1-es végeredménnyel zárult, a férfiaknál 9-1-et mutatott az eredményjelző a lefújás pillanatában, ahol szintén a keletiek diadalmaskodtak.

Az örömbe üröm is vegyült, ugyanis az 1. Futsal Club Veszprém 14-1 arányú vereséget szenvedett az MVFC Berettyóújfalu ellen, így városunk csapata csak nézőként szemlélheti a holnapi kupadöntőt a Berettyóújfalu és Győr között, miután a Győr csapata hét gól rúgott a szegedieknek, beállítva a 7-4-es végeredményt.

A veszprémi futsalünnep vasárnap is színvonalas mérkőzéseket kínál a kilátogató nézőknek:
14:00 – 15:00 „Bemutató mérkőzés” 1. Futsal Club Veszprém – Veszprém FC

15:00 – 16:00 AC Párna – Futsal Old Boys válogatott - Császár Gyula emlékmérkőzés

16:30 – 18:00 Női Futsal Magyar Kupa - döntő
Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Univerzum-Aramis


18:15 Díjátadó ünnepség

19:00 – 21:00 Férfi Futsal Magyar Kupa - döntő
Rába ETO Futsal ClubMVFC Berettyóújfalu

21:05 Díjátadó ünnepség

Balassa Gergő
Kovács Bálint
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. ma 18:01 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. tegnap 16:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.