Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Bajnokok a füredi juniorok

2012. május 16. 20:46 // Forrás: balatonfuredikc.hu
A Balatonfüred felnőtt kézilabdacsapatának vasárnapi bronzérme után megszületett az első aranyérem is. A juniorok a Pick Szegedet verték.

György László tanítványainak a bajnokság vége előtt egy fordulóval sikerült a bajnoki dobogó tetejére állniuk. A juniorok 15:13-as félidő után 31:25-re győzték le a Pick Szegedet.

Az elején ráijesztettek a tópartiakra a vendégek, mert a 10. percben már két góllal vezettek. A félidő közepére aztán utolérte ellenfelét a hazai gárda, majd fordítania is sikerült.

A második játékrész elején újra egyenlíteni tudtak a szegediek. 16:16 után kapust cserélt a Balatonfüred, a 40. percben pedig már újra a Balaton-partiak vezettek kettővel. Ezt követően sikerült megnyugtató hatgólos előnyre szert tenniük (48. perc: 26:20), már a tarsolyba érezhették az aranyat, de a Pick nem adta fel (52. perc: 26:24). Ám ez volt az utolsó fellángolásuk a vendégeknek, s a fürediek a végére visszaállították a hatgólos különbséget.

Junior férfi kézilabda-bajnokság:
Balatonfüredi KSE–Pick Szeged 31:25 (15:13)
Jók: Székely 5, Szöllősi 10/4, Kemény 3, Pulay 6.

Konfetti eső és pezsgőfürdő várta a "gyerekeket". Megérdemelték a szép számban kilátogató füredi kézibarátok vastapsát. Nagy sikert értek el, az első füredi NB I-es aranyat.

Forrás: balatonfuredikc.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.