Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

A következő szezonban nálunk kezd Nagy László?

2012. június 8. 11:04
Azt beszéli már az egész város… című sorozatunkban most annak jártunk utána, igaz-e, hogy szeptemberben már az MKB Veszprém csapatát erősíti Nagy László?

A magyar válogatottal edz Nagy László, adtunk hírt róla a napokban, az azonban kérdéses volt, hogy a Barcelonával élő szerződésben lévő játékos mikor érkezik meg az MKB Veszprémhez.

Számtalan szóbeszéd forog minden egyes közösségben emberekről, eseményekről. Így Veszprémben is. Új sorozatunkban ilyen szóbeszédeket szeretnénk tisztázni az adott, érintett személy, személyek megszólaltatásával.

Most annak jártunk utána, igaz-e, hogy szeptemberben már az MKB Veszprém csapatát erősíti Nagy László?

Aki válaszol, dr.Hunyadfalvi Ákos, az MKB Veszprém KC elnöke

„Folyamatos tárgyalások zajlanak a Barcelona és az MKB Veszprém között, hogy mikor és milyen formában szerezhetjük meg Nagy László játékjogát. Jelenleg még egy éves szerződés köti a katalán gárdához, de a mostani állapot szerint záros határidőn belül megszülethet a megállapodás, és a következő szezont már a mi színeinkben kezdheti a 2011-ben a világ legjobbjának megválasztott kézilabdázó.”


Nagy László, a nemzeti válogatott mezével. MTI Fotó: Illyés Tibor

A héten jelentették be, hogy Nagy László visszatér a válogatottba. A 2000 óta Barcelonában játszó átlövő, aki BL-t, EHF kupát, spanyol bajnokságot és kupát is nyert a katalánokkal, 2009-ben játszott utoljára a magyar válogatottban, s tavaly februárban hivatalosan is lemondta a válogatottságot. Közel volt ahhoz, hogy felvegye a spanyol állampolgárságot, végül a megadott határidőig nem tette le az esküt, így nem szerepelhet a spanyol válogatottban, s úgy döntött, visszatér Magyarországra. Vasárnap már pályára lép a norvégok elleni vb-selejtezőn.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.