Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Csecsemőcsontok a táskában

2012. június 21. 11:28 // Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya felhívással fordul a lakossághoz.

2012. április 16-án a 82-es főút mellett, Gyulafirátót és Eplény között egy sporttáskában ismeretlen eredetű csontokat találtak az erdőtisztítás során. Az eljárásba bevont orvosszakértő véleménye szerint a talált csontok egy újszülött kb. 1–3 évvel ezelőttről fennmaradt maradványai.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya ezért kéri a lakosságot, hogy amennyiben bárkinek az ismeretségi körében van olyan nő, akinek az elmúlt 1–4 évben a várandósságot követően gyermeke születhetett, azonban a szülés időpontja után a csecsemő nem került az anya környezetébe, illetőleg az elhalt csecsemő kilétével, vagy az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályát a 88/428-022 hívószámú telefonon.
 

vehir.hu
további cikkek
Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, Gulyás Gergelynek mutatták be azt a tervet, amivel szeretnék elnyerni Veszprémnek Európa Sportrégiója 2026 címet. ma 15:14 Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Több mint nyolcezer kárbejelentés érkezett a szeptember 13-16. közötti viharok nyomán a biztosítókhoz, amelyek 1,1 milliárd forintot fizettek már ki vagy tartalékolnak kárkifizetésre - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken. ma 11:06 A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat Pénteken a Jutasi úti műfüves pályán rendezték meg az autómentes napot és a sportágválasztót.  ma 12:28 Bezár a Balaton legnépszerűbb vegán étterme, a Veganeeta Home Bezár a Balaton legnépszerűbb vegán étterme, a Veganeeta Home Árvai Anita, a Veganeeta megálmodója és üzemeltetője a közösségi médiában részletesen indokolta, hogy miért hozta meg a nehéz döntést. Gondolatait viszont azzal zárta: „Hogy lesz-e Home, valahol, valamilyen formában? Hát hagyhatlak én titeket étterem nélkül?” ma 11:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.