Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elfogytak az elővételes bérletek

2012. július 10. 14:05 // Forrás: MTI
Elfogytak a bérletek a Balaton Soundra, a szerdán kezdődő zamárdi elektronikus zenei fesztiválra elővételben már csak napijegyek kaphatók.

A helyszínen még ezer darab bérletet árusítanak - közölték a szervezők az MTI-vel.

A 6. Heineken Balaton Sound szerdán nyitja meg kapuit, a nyitó nulladik napon a nagyszínpadon Ákos, az arénában Afrojack lép fel. A vasárnapig tartó fesztiválon 150 hazai és külföldi előadó ad koncertet, köztük Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner, Armin van Buuren, Steve Angello, a Gossip, Calvin Harris és Yonderboi. Az eseményre öt nap alatt itthonról és külföldről százezer vendéget várnak Zamárdiba.

A Balaton Soundot 2007 óta rendezik meg Zamárdiban.
 

vehir.hu
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.