Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyáron is Helka!

2012. július 11. 14:07 // Forrás: Kabóca Bábszínház
A Kabóca Bábszínház Helka, a Balaton tündére című előadását a Kolostorok és kertek rendezvénytéren még kétszer láthatjuk a nyár folyamán.

Az idei Kabóciádé Családi Fesztiválon nagy sikerrel mutatta be a Kabóca Bábszínház Nyulász Péter IBBY-díjas ifjúsági regényéből készült szabadtéri, vízi bábszínházi előadását a Séd-völgyben Székely Andrea rendezésében, Gyarmathy Ágnes (Munkácsy-díjas) tervei alapján, Nyitrai László zenéjével.

Az előadás különlegessége, hogy egy hatalmas medencében, vízen játszódik. A látvány a Balaton vidékét idézi meg, a tó legendáit feldolgozó kalandos történet pedig tartalmas szórakozást kínál az egész családnak.

Nyáron két alkalommal tekinthetik meg az érdeklődők a produkciót: 2012. július 27-én, pénteken 20.30-kor, és 2012. augusztus 24-én, pénteken 20.30-kor

Az előadásokra jegyet venni a következő helyszíneken lehet:

- a veszprémi székhelyű Tourinform irodában
Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Telefon: 88/404-548
Nyitvatartás: H-V 10:00-18:00

- a budakeszi Betűtészta Mesekönyboltban
Cím: Budakeszi, Fő utca 115.
Telefon: 23/655-918
Nyitvatartás: H-P 9:00-19:00, Szo 9:00-13:00

- az előadás napján, a helyszínen 19:00 órától

Jegyár: 1.000,- Ft/fő
 

vehir.hu
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.