Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dívák és Jazz – pénteki ajánló

2012. július 19. 12:17
Lassan a végéhez közeledik a Dívák a kolostorban programsorozat. Utolsó előttiként Miklósa Erika fog koncertet adni a nagyérdeműnek.

Túl vagyunk már Udvaros Dorottya, Zséda, és Szulák Andrea fellépésén. A pénteki napon Miklósa Erika szórakoztatja a közönséget.

A művésznő a veszprémi „Csak a dal” című koncertelőadásáról így nyilatkozott:
"Mint ahogy mindig, most is rendkívül színes műsorral lépek fel a veszprémi közönség előtt. A múlt ősszel megjelent MÁSKÉPP című lemezemről válogatom ki a legjobb csemegéket. Verditől Cole Porterig, Bernsteinen keresztül igen változatos a program. Egyszóval a megszokott hangulatú koncertet kapja a közönség."

A Rozé, Rizling és Jazz napokat ismét a Snétberger Tehetség Központ diákjai nyitják 17 órakor, este hétkor pedig a Csőke Renáta Quartet fog színpadra lépni.
A Pécsett 2010-ben alakult zenekar repertoárját archaikus, többségében roma népdalok, balladák alkotják, melyeket az arab és indiai hangzásvilág ugyanúgy inspirál, mint a jazz és a latin stílusok.

Tagok:
Csőke Renáta – ének
Ferenczi Roland – gitár
Baksa Péter – nagybőgő, basszusgitár
Krommer Balázs – dob

 

Este kilenctől a The Bluesberry Band kezd a színpadon. A zenekar számos fesztiválon, klubkoncerten és céges rendezvényen aratott már osztatlan sikert a hallgató közönség soraiban - Magyarország határain belül és azon túl is.
A zenekar tagjai mind rutinos zenészek, számos formációban bizonyították már tudásukat egymástól eltérő stílusokban - a komoly zenétől, a big band ill. akusztikus zenei produkciókon, jazz-en keresztül egészen a rock zenéig.

A zenekar tagjai:
Muck Ferenc – Szaxofon
Beke Gellért – Trombita
Eckert Ervin – Basszusgitár, vokál, zenekarvezető
Halmai Róbert – Billentyűs hangszerek, vokál
Horváth Ákos – Ének, gitár
Hovorka István – Harsona
Marton Zoltán – Trombita
Nagy Gergely – Gitár, vokál
Raáb Zsolt – Dob

Horák János
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.