Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az eddig hibátlan horvátok következnek

2012. augusztus 1. 22:13 // Forrás: MTI
A férfi kézilabdázók az eddig hibátlan Európa-bajnoki bronzérmes horvátokkal találkoznak a londoni olimpia csütörtöki napján.

Cseh László a második legjobb idővel jutott a 200 méteres vegyesúszás csütörtöki döntőjébe a londoni olimpián. A 400 vegyes fináléjáról lemaradó Cseh a második elődöntőben volt érdekelt, és magabiztosan, 1:56.74 perces idővel nyerte a futamot.

Csehnél csak a 400 vegyesen diadalmaskodó Ryan Lochte úszott jobb időt - az első futamban -, míg a harmadik, a kedden minden idők legeredményesebb olimpikonjává előlépett, szintén amerikai Michael Phelps volt.

Az uszodában a csütörtök délelőtti előcsatározásokban Takács Krisztián (50 m gyors), Pulai Bence (100 m pillangó), Szekeres Dorina (200 m hát), Kapás Boglárka és Risztov Éva (mindkettő 800 m gyors) próbál szerencsét.

A magyar szurkolóknak a 2010-ben és idén Európa-bajnok cselgáncsozóra, a 78 kg-os súlycsoportban érdekelt Joó Abigélre is vélhetően érdemes lesz majd odafigyelniük. A 22. születésnapját jövő hétfőn ünneplő dzsúdós a nyolcaddöntőben kezd, első ellenfele papíron gyengébb képességű - burundi vagy gaboni - lesz, a valószínűsíthető siker esetén pedig már az esetleges későbbi vereség is mindenképpen vigaszágas folytatást jelentene.


MTI Fotó: Kovács Anikó

Az első két mérkőzése után pont nélküli, címvédő férfi vízilabdázók a románok ellen javíthatnak, míg az egy-egy győzelemmel és vereséggel álló férfi kézilabdázók az eddig hibátlan Európa-bajnoki bronzérmes horvátokkal találkoznak. Számukra egy bravúr hatalmas lépést jelentene a negyeddöntőbe jutás felé.

A csütörtöki napon bemutatkozik Londonban a sportlövő Bognár Richárd duplatrapban, illetve folytatja szereplését a bokszoló Harcsa Zoltán a nyolcaddöntőben, továbbá a szörfösöknél Gádorfalvi Áron és Detre Diána az 5. és 6. futammal.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.