Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kedvezményes utazás a Szigetre

2012. augusztus 2. 16:48 // Forrás: MTI
Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. a budapesti Sziget fesztiválra tartóknak, a hazautazóknak pedig két mentesítő járatot indítanak.

A jubileumi, 20. Sziget fesztivál hivatalosan jövő szerdán kezdődik meg, de a mínusz kettedik nappal, a magyar dal napjával már vasárnap, augusztus 5-én elindul a programsorozat. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a fesztiválra tartók bármely belföldi állomásról 50 százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegyet válthatnak a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld állomásra. A kedvezményt augusztus 4-től lehet igénybe venni, a visszautazást augusztus 14-én éjfélig be kell fejezni.

Az engedmény kizárólag belföldi utazáshoz és 2. osztályon vehető igénybe. A pénztárban az utas az alkalmi 50 százalékos kedvezményt biztosító menettérti (vagyis oda-vissza érvényes) vonatjegyet kapja meg, ez ugyanannyiba kerül, mint az egy útra szóló, teljes árú jegy. A jegy a visszautazáshoz csak a rendezvény belepőjéül szolgáló karszalag felmutatásával vagy a helyszínen történt lebélyegzéssel érvényes. A jegyek bélyegzésére a rendezvény idejére felállított MÁV-START-pénztárkonténerben van lehetőség.

Közölték továbbá, hogy a MÁV Sziget-jegypénztára egy belföldi és két nemzetközi ablakkal működik majd, ott teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket.

A MÁV ezen felül egyes nemzetközi vonatait pluszkocsival közlekedteti, a fesztivál végén pedig a Keleti pályaudvar és Bécs között két mentesítő vonatot indít, augusztus 13-án fél tízkor és fél kettőkor. Ezekre a kedvezményes árú bécsi kirándulójegyek is érvényesek.
 

vehir.hu
további cikkek
Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. tegnap 14:26 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. 2024. szeptember 27. 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.