Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Orális szexre kényszerítettek két 11 éves fiút idősebb társaik

2008. április 16. 15:44 // Forrás: Hírszerző
A szörnyűség a gyanú szerint egy igali kollégiumban esett meg, ahol értelmi fogyatékos gyerekek laknak. A rendőrség nyomoz.
Erőszakkal orális szexre kényszerítettek a gyanú szerint két 11 éves kisfiút idősebb társaik egy Somogy megyei kollégiumban. A feltételezett bűncselekmény az igali speciális általános iskola kollégiumában történt, ahová értelmi fogyatékos gyerekek járnak. 

A szülők azt állítják: a tettesek azóta is ott tanulnak, és fenyegetik a fiukat, az iskola tanárai viszont nem hisznek a gyerekeknek. Az egyik szellemi fogyatékos kisfiút azóta pszichológusok kezelik, mert már otthon sem mer egyedül vécére menni, és egyedül aludni. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de egyelőre nem nyilatkoznak. 

A nyomozás eddigi adatai szerint a három 16-17 éves fiú akkor kapta el a két kisfiút, amikor azok az egyik éjszaka vécére mentek a kollégiumban. Az idősebb diákok belökdösték kisebb társaikat a mellékhelyiségbe, majd hátba verték őket, és azzal fenyegették, hogy engedetlenség esetén annyira megverik őket, hogy az anyjuk sem ismer rájuk. Ezután meztelenül le kellett térdelniük a vécében és kielégíteni a fenyegetőzőket. Később az egyik nagyfiú éjszaka a kollégium hálótermében még le is vizelte a két kisfiút. 

Az egyik anya panasza szerint az erőszakoskodók még mindig az iskolába járnak, így a fia nap mint nap kénytelen találkozni velük. Azok hárman pedig rendszeresen fenyegetik, hogy mondja azt, csak kitalálta az egészet. A szülők ugyanis feljelentést tettek. 

Az igali iskolában elmondták: nem biztosak abban, hogy minden úgy történt, ahogy a kisfiú elmesélte. Mindenesetre az iskolából nem zárták ki a három fiút, csak a kollégiumból távolították el őket; ezt csak azután tudják megtenni, ha a bíróság kimondta, hogy bűnösök. 

A megyei rendőr-főkapitányságon azt a tájékoztatást adták, hogy vizsgálatot folytatnak az ügyben, de a nyomozás lezárultáig nem nyilatkoznak. A három fiatalembert szemérem elleni erőszakkal gyanúsítják.
Füssy Angéla
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. tegnap 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. tegnap 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.