Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C

Megszorongatják a Berettyóújfalut

2012. augusztus 23. 20:08
Több edzés, keményebb felkészülés, becsülettel elvégzett munka. Az 1. Futsal Club Veszprém játékosa, Szabadfi Péter szerint újoncként is tudnak bizonyítani az első osztályban.

– Hogy sikerült a felkészülés?

– Úgy gondolom jól sikerült, hiszen július eleje óta heti négy alkalommal edzünk, valamint ezen idő alatt felkészülési mérkőzéseink is voltak első osztályú csapatokkal. Szoros meccseket játszottunk, hol nyertünk, hol pedig vesztettünk.

– Mik az elvárásaid az élvonalban való szerepléssel kapcsolatban?

– Nem tudom, pontosan mit képvisel az első osztály, valahol ugyanúgy vagyunk, mint előző évben, amikor másodosztályban kezdtünk. Szeretnénk újoncként is bizonyítani, hiszen jó példa lehet a Haladás és a Szeged csapata is, akik tavaly kerültek fel az élvonalba és stabilan bent is maradtak. Nagyjából egyébként fél év után tudjuk majd csak megállapítani, hogy mire leszünk képesek és mit tudunk elérni.


Szabadfi Péter

– Mit gondolsz a Berettyóújfalu elleni nyitó mérkőzésről?

– Amikor legutóbb összekerültünk velük, sajnos vereség lett a vége, de remélhetőleg az azóta eltelt fél év alatt fejlődtünk annyit, hogy meg tudjuk őket szorongatni.

– Mi jelenthet nehézséget az augusztus végén rajtoló szezonban?

– Amellett, hogy több edzés van és keményebb volt a felkészülés is, valószínűleg a többi csapat is komolyabb játékerőt képvisel, mint a másodosztályúak. Azért azt el kell mondanom, hogy amatőr társaság lévén a jó hangulat nálunk elengedhetetlen, már csak az élő zene hiányzik. Alkotó kollektíva jött létre, csak remélni tudom, hogy ez megmarad.

Balassa Gergő
Kovács Bálint
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.