Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kettőből kettő! / Második bajnoki győzelmét aratta a Veszprém

2008. október 4. 21:42
Második bajnoki mérkőzését játszotta a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB I-es női röplabda csapata. A ma délután 16.00 órakor kezdődő viadalban a veszprémiek ellenfele a Szabóker Agria RC Eger csapata volt. Végeredmény: 3:0 a hazaiak javára.
 

A szeptember 27-i, ifjúsági válogatott elleni mérkőzéshez hasonlóan ismét nyertek a veszprémi lányok. Igaz, most nem volt szükség öt szettre, hiszen simán hozták a veszprémiek a győzelemhez szükséges három nyert játszmát.

Az első szettben sok labda visszapattant az egriek erős sáncáról, eleinte szoros is volt a küzdelem. 15:13 -as állás után azonban mindössze két pontot sikerült hoznia az ellenfélnek, így az első szett végeredménye  25:15, a veszprémieknek.



A második játszmában összeszedték magukat az egri játékosok, fej-fej mellett haladt a két csapat. 9:10-nél még vezetettek a vendégek, ekkor Környei Dóra ütésével egyenlített a Veszprém, felfelé ívelő játékteljesítménnyel haladt a csapat az újabb játékrész megnyerése felé. 24:24-nél kicsit megingott Fehér Tibor csapatának magabiztosság, ám Zsoldos Edina szépített, ez lendületet adott a csapatnak, így az utolsó pont is a VESC neve mellé került az eredményjelzőn.



A harmadik szettben végig hazai vezetésnek örvendhetett a lelkes közönség, összesen 14 pontot szerzett a Szabóker Agria RC csapata. A mérkőzést eldöntő győztes pontot a nagy rutinnal rendelkező játékos, Kovács Anikó szerezte.



Kezdő hatos: Bodnár Rita, Borsos Anna, Kovács Anikó, Környei Dóra, Szelle Dóra és Zsoldos Edina < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Cserék: Benedek Dorottya, Jezerniczki Tímea, Pintér Eszter, Szűcs Katali és Tobak Eszter  

Edző: Fehér Tibor

Kintli Tímea bokasérülése miatt nem tudott részt venni a mérőzésen.


„Nagyon összeszedetten és koncentráltan játszottunk, bár látszódott a bajnokság kezdete miatti helyenkénti pontatlanság. Meggyőző játékkal nyertük az első hazai meccsünket” –mondta szerkesztőségünknek a csapat trénere.

A csapat élete, a bajnokság menete nyomon követhető a www.vescvolley.uni-pannon.hu, azon belül röplabda weboldalon.

Kintli Tímea

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.