Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Barabás: Új korszak kezdődik

2012. augusztus 31. 21:45
Szombaton (18 óra) az újonc Budapest SE ellen mutatkozik be a Veszprém Barabás DunaTakarék KC a női kézilabda élvonalban.

Új néven, új játékosokkal és új edzővel, de a megszokott helyszínen, a Március 15. utcai sportcsarnokban vág neki az első osztályú női kézilabda-bajnokságnak a Veszprém Barabás DunaTakarék KC.

Az előző kiírásban ötödik helyen záró Veszprém Barabás KC együtteséből hírmondó sem maradt. Mint ismert, a veszprémi és a győri klub együttműködésének köszönhetően a 2012/13-as alakulatot a kisalföldiek tavaly NB I/B-s bajnokságot nyert utánpótláscsapatának játékosai alkotják. Változás történt a gárda élén is: az új Barabást már Róth Kálmán irányítja, míg a korábbi vezetőedző, Gyurka János az utánpótlásképzésben kap szerepet.

A keretben egyetlen hazai kötődésű játékos, Takács Bianka található. A veszprémi nevelésű tehetség az idei szezonban már a győrieket erősíti, a különleges együttműködésnek köszönhetően azonban máris visszatér a királynék városába.


archív fotó

A fentiek tükrében a szezon(kezdet) nagy kérdése, hogy a szurkolók miként fogadják, mennyire érzik majd magukénak a tavalyihoz képest teljesen kicserélődött, hét közben egyébként Győrben készülő gárdát.

Női kézilabda NB I, 1. forduló:
Szeptember 1. (szombat) 18:00
Veszprém Barabás DunaTakarék KC–Budapest SE
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.