Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Forgalomkorlátozások Veszprémben

2012. szeptember 6. 13:33 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Szombaton (szeptember 08-án) a megyeszékhelyen kettő bejelentett rendezvény miatt az alábbi helyeken és időpontokban számíthatnak a járművel közlekedők forgalomkorlátozásra.

I. A délelőtti órákban 08.00 és 10.30 óra között félpályás útlezárásra kerül sor Veszprém város bevezető útjain:

1. Veszprémben az Észak-Keleti útgyűrű Ring Autószalon előtti kanyarodó sáv (a vasútállomás irányában)
2. Budapesti út Veszprémbe 8-as útról bevezető út – Veszprém helyiségnév táblánál (körgyűrűre felhajtás, felüljáró előtt 48-as km szelvénynél)
3. Veszprém, Budapest úton a MOL benzinkút előtti terület
4. Almádi út - Veszprém táblánál a belterület felé a Stop-Shop bevásárlóközpont bevezető útja után
5. Füredi út – Veszprém táblánál a belterület felé
6. József Attila utca – Veszprémitáblánál (Vámosi út)
7. Pápai út 42. - körforgalom előtt 8-as útról Veszprémbe bevezető út (az AGIP benzinkút mellett)

A fenti helyszíneken 10-90 gépkocsival félpályás útlezárással, transzparensekkel történik a demonstráció.

II. A délelőtti órákban 10.00 órától 12.30 óráig kb 200-300 fő részvételével az alábbi útvonalon félpályás forgalomkorlátossal kerül sor rendezvény megtartására:

Veszprém, Március 15 u. (Református Templom mellett a murvás parkoló), – Munkácsy u. – Jutasi út – Csaplár János u. (Lovassy L. Gimnáziummal szemben fel az emelkedőn, majd a Vár Áruház sarkánál balra fordulva, utána az I. számú Posta előtt) - Kossuth u. – Óvári F. u. – Szeglethy u. – Virág Benedek - Szabadság tér – Rákóczi u. – Óváros tér útvonalon kerül sor a felvonulásra. Az Óváros térre a demonstrálók kb. 11.45 órakor érkeznek, majd a rendezvény kb. 12. 30 órakor fejeződik be.

Kérjük, hogy aki szombaton a megyeszékhelyen a fenti időszakban járművel közlekedik, lehetőleg kerülje el a fenti útszakaszokat, vagy ha ez nem lehetséges számítson arra, hogy a forgalomkorlátozás miatt hosszabb ideig tarthat majd úticélja elérése.

vehir.hu
további cikkek
Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Gulyás Gergely is támogatja Veszprém törekvését, hogy elnyerjen egy újabb európai címet Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, Gulyás Gergelynek mutatták be azt a tervet, amivel szeretnék elnyerni Veszprémnek Európa Sportrégiója 2026 címet. ma 15:14 Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Kiürítette a biztosítók kasszáját a hétvégi vihar Több mint nyolcezer kárbejelentés érkezett a szeptember 13-16. közötti viharok nyomán a biztosítókhoz, amelyek 1,1 milliárd forintot fizettek már ki vagy tartalékolnak kárkifizetésre - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken. ma 11:06 A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat A sporton keresztül a legkönnyebb megszólítani a fiatalokat Pénteken a Jutasi úti műfüves pályán rendezték meg az autómentes napot és a sportágválasztót.  ma 12:28 Bezár a Balaton legnépszerűbb vegán étterme, a Veganeeta Home Bezár a Balaton legnépszerűbb vegán étterme, a Veganeeta Home Árvai Anita, a Veganeeta megálmodója és üzemeltetője a közösségi médiában részletesen indokolta, hogy miért hozta meg a nehéz döntést. Gondolatait viszont azzal zárta: „Hogy lesz-e Home, valahol, valamilyen formában? Hát hagyhatlak én titeket étterem nélkül?” ma 11:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.