Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megduplázott támogatás

2012. szeptember 10. 16:24
Megduplázza az MKB Veszprém KC támogatását a Kékkúti Ásványvíz Zrt. Az erről szóló megállapodást hétfőn írták alá Kékkúton.

A meghívott vendégeket és a csapat képviselőit, tagjait elsőként Pék László polgármester, valamint Henrik W. Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója köszöntötte, majd Cser Szilárd logisztikai és üzemigazgató mutatta be röviden a cég történetét.

Hajnal Csaba, az MKB Veszprém sportigazgatója a hivatalos szerződéskötés előtt megjegyezte, immáron több mint 20 éve állnak kapcsolatban a céggel és bízik benne, hogy új fejezethez érkezett az együttműködésük, hosszú távú tervekkel készülnek a jövőre. Az okmányok hivatalos aláírását követően a sportigazgató pólóval ajándékozta meg partnereit. A vezérigazgatóét 99-es számmal látták el, jelezve, hogy még legalább ennyi évig szeretnének együttműködni, a polgármester pólójára 20-as számot nyomtattak, az elmúlt két évtized tiszteletére, a logisztikai és üzemigazgató pedig egy nagy játékos számát, a 10-est kapta ajándékul.

– A felkészülés csak az olimpia után kezdődhetett el, 10 játékosunk is hazájának válogatottját erősítette, ami nagy dicsőség egy csapat számára, de a szezon elején némi hátrányt is jelent, hiszen két hét múlva már bajnokok ligája mérkőzést játszunk – foglalta össze az elmúlt néhány hónap nehézségeit érdeklődésünkre Hajnal Csaba. Hozzátette, a zrt-vel kötött szerződés évről évre fontosabb számukra, abban reménykednek, hogy a cég a klub legfontosabb támogatói közé emelkedik.

A sportigazgató nehéz évre számít. – Mivel jövőre csak egy csapat indulhat a bajnokok ligájában (selejtező nélkül), fontos a bajnokság, a magyar kupa pedig presztízs kérdés számunkra, a BL-ben pedig magunknak is és a szponzoroknak is bizonyítani kell, hiszen az elmúlt két évben nem jutottunk a legjobb nyolc közé – jegyezte meg.

A veszprémi klub irányítója szerint kevés idő jutott a pihenésre. – Az olimpiai megpecsételte a felkészülési munkát, kevés szabadidő állt a játékosok rendelkezésére, többen megsérültek, a klub életében is változás kezdődött. Mindezek feldolgozására időre van szükség, s ha a vezetőség és a játékosok részéről is meglesz a türelem, eredményesek lehetünk. Úgy látom, a szezon második felére érhet össze a csapat maximálisan – vélekedett a jövőt illetően Császár Gábor. – Rám is nagy feladatok várnak, de még néhány hétre szükségem van, hogy teljesen felépüljek – tette hozzá.

Cser Szilárd a Kékkúti Ásványvíz Zrt. logisztikai és üzemigazgató érdeklődésünkre elmondta, a szerződés értelmében idén 16 ezer palack ásványvízzel segítik a klub életét, ami a duplája az előző évinek. 

Cseh Zoltán
Melczer Zsolt
további cikkek
Tető alá került a Ficánka óvoda terasza közélet Tető alá került a Ficánka óvoda terasza Vásárral és új pergolával ünnepelték Szent Mihály napját a kádártai Ficánka Tagóvodában csütörtökön. ma 11:06 Búcsúzik a képviselő-testület közélet Búcsúzik a képviselő-testület Utoljára ülésezett a 2019-ben megválasztott képviselő-testület csütörtökön a Városháza Kossuth termében. tegnap 16:55 A munkakeresők vágynak a visszajelzésre jelentkezés után, ez azonban gyakran elmarad A munkakeresők vágynak a visszajelzésre jelentkezés után, ez azonban gyakran elmarad A legtöbb munkavállalót zavarja, ha nem kap visszajelzést az állásjelentkezésére, ami gyakran bizonytalanságot szül. Ennek okát akadnak, akik magukban, a leadott pályázat gyenge minőségében látják vagy abban, hogy ők maguk nem voltak szimpatikusak a vállalatnak - derül ki a Profession.hu friss, reprezentatív felméréséből. A jó jelöltélmény és a vállalat pozitív munkaadói hírnevének fenntartása miatt viszont fontos odafigyelniük a cégeknek a visszajelzésekre. 2024. szeptember 25. 15:18 Elindul a munka, hogy 2026-ban Veszprém lehessen Európa sportrégiója Elindul a munka, hogy 2026-ban Veszprém lehessen Európa sportrégiója Közismert cél, hogy Veszprém önkormányzata megpályázza a 2026-os európai sportrégió címet. A folyamat első lépését csütörtökön tette meg a közgyűlés, amikor elindította a pályázat összeállítását célzó munkafolyamatot. tegnap 14:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.