Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

November 2-án indul a Super TV2

2012. szeptember 13. 16:31 // Forrás: MTI
November 2-án indítja új kábelcsatornáját a TV2, Super TV2 néven - hangzott el a televíziós társaság csütörtöki budapesti tájékoztatóján.

A fiatal, városi közönségnek szánt Super TV2-n főleg saját gyártású műsorokat láthatnak a nézők - mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója. A tévécsaládnak ez lesz a negyedik csatornája: a 63 százalékos lefedettségű Fem3, valamint a lakosság 50 százalékához elérő Pro4 után a harmadik kábelcsatorna, amelynek lefedettségéről egyelőre nem árult el adatokat a csatorna vezetése. Simon Zsolt annyit közölt: várhatóan a legnagyobb szolgáltatók az alapcsomagjukba építik be a Super TV2-t.

Simon Zsolt közölte azt is: bár a televíziós reklámpiacon soha nem látott mértékű, mintegy 20 százalékos volt a visszaesés idén, ennek ellenére a televízió tulajdonosa, a ProSiebenSat1 elfogadta a hároméves fejlesztési tervet, és minden eddiginél nagyobb forrásokat invesztál a televíziókba. Ezzel kapcsolatban csak annyit árult el: éves szinten több milliárd forintos tételről van szó.

Elmondta azt is, hogy idén augusztusig a csatornáik több nézőt ültettek a televíziók elé a vártnál, céljuk pedig az, hogy a négy tévé együttesen 20 százalék feletti nézettséget produkáljon három éven belül.

A tájékoztatón Kiss Péter programigazgató beszámolt arról, hogy a Tények című hírműsor hamarosan délután kettőtől is jelentkezik a TV2-n, egy egyórás kiadással.
 

vehir.hu
további cikkek
Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. ma 19:06 Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat Veszprémi Szakképzési Centrum Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat A Veszprémi Szakképzési Centrum (VSZC) által szervezett V. Szakmaszombat idén is hatalmas sikert aratott, hiszen a szeptember 28-án megrendezett eseményen több mint 1500 látogató fordult meg. A pályaválasztási nyílt napnak immár hagyományosan a Veszprémi SZC Jendrassik–Venesz Technikum adott otthont, ahol a térség hét szakképző intézménye mutatta be teljes képzési palettáját. ma 13:28 Egy korszak lezárult, a közös munkáért pedig köszönet jár Navracsics Tibor Egy korszak lezárult, a közös munkáért pedig köszönet jár Június 9. után kiderült, hogy idén októbertől több polgármester már nem folytatja a közösségért végzett munkáját. Valamelyik településvezető maga döntött úgy, hogy nem indul újra a tisztségért, mások az önkormányzati választás demokratikus versenyében maradtak alul. A tapolcai régióban most ezek a polgármesterek gyűltek össze utoljára együtt, akiket a térség országgyűlési képviselője, Navracsics Tibor köszöntött. ma 16:31 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.