Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Perez újra a válogatottban? / Hajdu János szívesen látná címeres mezben az MKB örökifjú klasszisát

2008. október 7. 18:05 // Forrás: Nemzeti Sport
A sportnapilap ma megjelent írásában a férfi kézilabda válogatott nemrégiben kinevezett szövetségi kapitánya kijelentette, hogy szeretné, ha Carlos Perez visszatérne a nemzeti csapatba. A veszprémi szurkolók körében „Csárli” becenévre hallgató klasszis a 38. évében is világklasszis formában kézilabdázik, a hétvégén kulcsszerepet vállalt a német Flensburg elleni diadalban.

„Ha negyedórára beállva ugyanúgy átlendítené a válogatottat a meccs nehéz szakaszán, mint immár sokadszor a Veszprémet, sikerként könyvelhetnénk el a visszatérését – mondta Hajdu János a sportnapilapnak. – Perez óriási érték! Olyasmiket tud, amit a magyar mezőnyben senki más. Isten ellen való vétek lenne, ha nem próbálnám meg őt visszahívni a keretbe.”


A kubai származású balátlövő korábban már szerepelt a magyar válogatottban, a 2003-as világbajnokságon a torna gólkirálya lett, majd egy évvel később kulcsszerepet vállalt a negyedik helyezést elérő olimpia csapat sikerében Athénban. Jelenleg azonban még gondolkodik a visszatérésen.

„Nem tudom. Egyszer már bejelentettem a visszavonulásomat, hiszen fiatal éveim elszálltak. Veszprémben sok a feladatom, s nekem első a klubom. A válogatottságon még gondolkodom, majd a BL-meccsek után beszélhetünk visszatérésem lehetőségéről. Most nem döntök, se igent, se nemet nem mondok a kapitánynak.” – nyilatkozta Perez a Nemzeti Sportnak

A veszprémi vezetők is kijelentették, amennyiben Perez úgy érzi, hogy van kedve és ereje a válogatott szereplésre, mehet. A klubnak csak egy kérése lesz, hogy az Magyar Kézilabda Szövetség kössön a játékosra az értékének megfelelő, kiemelt biztosítást.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.