Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lord, Ossian, Kárpátia

2012. szeptember 27. 11:27
Közös koncerteket ad négy magyarországi városban a Lord, az Ossian és a Kárpátia zenekar. Október 13-án Veszprémbe érkeznek.

Különleges alkalom várja a rockzene kedvelőit Nagykanizsán, Veszprémben, Tatabányán és Nyíregyházán: egy este nézhetik meg a hazai rockzene három remek képviselőjét.

Az idén 40 éves Lord a kerek évforduló jegyében járja az országot: a zenekar nemrég nagy sikerrel adott életmű koncertet Budapesten, sőt: pár héttel ezelőtt Gidófalvy Attiláékat még az Emberi Erőforrások Minisztériuma is kitüntette egy miniszteri elismerő oklevél átadásával.

A szintén fellépő Ossian új dobossal vág neki az őszi turnészezonnak: a Hornyák Pétertől való békés elválást követően egy mindössze 22 éves tehetség, Kálozi Gergely ül be a 26 éve létező csapat dobszerkója mögé. A hírek szerint az elmúlt időkben tíz új dal is megszületett már, mely a tavalyi „Az lesz a győztes” albumot követő, jövő tavaszra tervezett új stúdiólemezen kerülhet majd nyilvánosságra.

A négy állomás harmadik közös fellépője a Kárpátia, mely az elmúlt évek legsikeresebb nemzeti rock zenekara. A 2003. óta létező együttest Petrás János, a Cool Head Clan egykori basszusgitárosa alapította, s azóta minden évben új albummal jelentkeznek, turnéik révén pedig bejárták szinte az egész Kárpát-medencét, az ország egyik legkeresettebb koncertzenekarává válva.

A négy állomás mindegyikén más-más fellépőkkel egészül majd ki a trió: a veszprémben a Cool Head Clan nyitja az estét.

További részletek a www.pallaiprodukcio.hu weboldalon.

vehir.hu
további cikkek
Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. tegnap 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. tegnap 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. 2024. szeptember 28. 14:26

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.