Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A kupában is jól kezdett a Veszprémi Röplabda Club / Magyar Kupa I. forduló, 1. mérkőzés: Dág KSE - Company Nyelviskola VRC 0:3

2008. október 9. 16:35 // Forrás: Veszprémi Röplabda Club
A férfi röplabda Magyar Kupa első fordulójának első összecsapásán 3:0-ra győzött a Company Nyelviskola VRC Tatabányán a Dág KSE ellen. A visszavágót október 16-án 19:30-tól játsszák Veszprémben. Röplabdásaink tehát a sikeres bajnoki nyitányt követőn hasonló magabiztossággal kezdtek a kupában is.

Dág KSE - Company Nyelviskola VRC 0:3 (-22,-20,-21)
Tatabánya, Vezette: ifj. Juhász, Pőcze

Veszprém: Tölli, Kecskeméti, Németh, Nagy, Tóth, Horváth Sz.
Csere: Szabó (liberó), Szalai, Horváth Á, Salavecz, Seck

Játékos-edző: Szabó Gábor


A székesfehérvári tornán megsérült, U23-as válogatott Czintula Mihály rehabilitációja elkezdődött. A játékos felépülését az MKB Veszprém kézilabdacsapatát is segítő G. Noé Judit végzi, hetente többször, speciális gyakorlatokkal. Az egyesület a játékos százszázalékos felépülését helyezi előtérbe, Szabó Gábor játékos-edző bízik benne, hogy Czintula még decemberben csatlakozik csapatához.

A VRC játékosai nem sokat pihenhetnek, hiszen vasárnap már Nyíregyházára utazik a gárda, ahol újabb bajnoki mérkőzés következik.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  tegnap 20:40 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. tegnap 20:28 Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.