Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
13°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
13°C

Dzsúdó elit Veszprémben

2008. október 9. 17:59 // Forrás: Horváth László elnök, Domonkos László Judo SE
Nem mindennapi élményben lehetett része a Domonkos László Veszprém Judo SE növendékeinek október 7-én. A megyeszékhelyre látogatott ugyanis az Európa-bajnok Ungvári Miklós, valamint a világ- és Európa-bajnok dzsudoka, Braun Ákos.


A délutáni szabadprogram során a szervezők megmutatták a két neves vendégnek a Herendi Porcelánmanufaktúrát, majd egy rövid veszprémi városnézés következett. A nap további részében a fotózás és tv-interjú után remek hangulatú, tanulságos edzés következett, melyen a veszprémiek mellett részt vettek a zirci cselgáncsozók is. A tréning után a fiatalok kérdésekkel bombázták a két kiváló sportembert, akik derekasan állták a sarat, majd végül autogramokat osztottak a jövő reménységeinek.




Zatkalik Dávid
további cikkek
Soha nem volt jogosítványa, mégis rendszeresen vezetett Soha nem volt jogosítványa, mégis rendszeresen vezetett A veszprémi rendőrök egy hónap alatt kétszer vontak felelősségre egy 29 éves férfit. ma 15:05 A harctéri életmentést gyakorolták A harctéri életmentést gyakorolták A NATO tagállamok és partnerországaik közül harminchárom nemzet mintegy 1600 fővel vett részt a gördülékeny többnemzeti katona-egészségügyi feladatvégrehajtás, illetve az egészségügyi területen való interoperabilitás érdekében rendezett Vigorous Warrior gyakorlaton Bakonykútiban. ma 14:45 SVSE: egy hétvége, tizenhét érem SVSE SVSE: egy hétvége, tizenhét érem Sikeresen kezdte a májusi szereplést a Sportolj Velünk SE: az elmúlt hétvégén Győrben rendezett korosztályos területi liga első fordulójában tizenhét érmet gyűjtöttek a veszprémi fiatalok. A legeredményesebb versenyző Pandur Huba volt, aki triplázni tudott: 100 m síkfutásban, 300 m-en és 100 m gátfutásban is bajnoki címet szerzett. ma 14:40 A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben Továbbra is népszerű a borravaló intézménye Magyarországon, bár a fiatalabbak már jobban meggondolják, mennyivel adjanak többet a szolgáltatásokért - ismerteti felmérése alapján a Hellopay fizetési rendszereket üzemeltető társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. ma 13:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.