Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sima veszprémi siker a Zaporizzsja otthonában / Minden negatív előjel ellenére is magabiztosan nyert az MKB

2008. október 11. 19:56
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörének második fordulójának mai összecsapásán idegenben győzött az MKB Veszprém KC az ukrán ZTR Zaporizzsja ellen.

David Korazija személyében mindösszesen egyetlen szélső játékos állhatott Mocsai Lajos rendelkezésére a találkozón. Iváncsik Gergő és Gulyás Péter sérülése még nem jött rendbe, Iváncsik Gergő útlevelét pedig ellopták a repülőtéren. További „nehezítésként” hazai játékvezető (is) dirigált a meccsen, hiszen a mérkőzésre nevezett román játékvezetők közül csak egyikük érkezett meg Ukrajnába.

A bakonyi gárda mindezek ellenére remekül kezdett, s már a találkozó elején 0:5 állt az eredményjelzőn. Az első félidő végére pedig hétgólos előnyt harcoltak ki a mienk, melyet sikerült a találkozó végéig megőrizni. A veszprémi siker gyakorlatilag egy pillanatig sem forgott kockán, a vendég gárda bizonyította, hogy jobb ukrán riválisánál.

ZTR Zaporizzsja (ukrán)–MKB Veszprém KC 25:32 (10:17)
Vezette: Bejenariu, Ludovik (román, ukrán)

Zaporizzsja: Majeri – Gancsev 3, Onuprijenko 4, Gurkovszkij 5, Pedan 2, Burka 6, Konsztantinov 3 Csere: Komok (kapus), Zvjezdov, Petricsko 1, Nataljuk, Krivcsikov, Ljubics 1
Veszprém: Peric – Markovic 2, Gál 7, Lapcevic 1, Lushnikov, Ilyés 1, Korazija 1 Csere: Pesic (kapus), Eklemovics 1, Vujin 10 (1), Sesum 3, Perez 1, Cozma 4, Bagaric 1

Az eredmény alakulása. 10. p.: 2:6. 19. p.: 5:10. 26. p.: 7:15. 35. p.: 13:20. 46. p.: 17:24. 57. p.: 22:30
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 2/0, ill. 1/1

A Veszprém két forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti csoportját.


Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.