2022. január 19.
//
Sára névnap

Az első vereség / 3:2 -re kikapott a Veszprém a Nyíregyházi Főiskolától

2008. október 12. 8:50
Hazai pályán szenvedte el első vereségét a Veszprémi Egyetemi Sport Club a másodosztályból feljutó Nyíregyházi Főiskola SE csapatával szemben.

Jól kezdett veszprémi gárda, az első szettben végig hazai vezetés után 24 pontnál erőre kapott a vendégcsapat, zsinórban hat pontot szerezve megfordították az állást, elvették az első játszmát. (24:26)

A második játékrészben szoros küzdelemmel, az előző napihoz hasonlóan jó sánccal, technikásan egyenlített a Veszprém. (25:19)

A harmadik szettben egymás mellett araszolt a két csapat. A játszma közepénél azonban kis fáradtság látszott Fehér Tibor játékosain, ami az eredményben is megmutatkozott. 21:16 –ra vezetett az ellenfél. Összeszedték magukat a veszprémi lányok, nagy csatában megszerezték második játszmagyőzelmüket. (26:24)

Nem adta magát ilyen könnyen a nyíregyházi csapat. A negyedik szettben a vendégek kezdtek erősebben, hat pontos előnyre tettek szert. (10:16) Zsoldos Edina egymást követő hét jó szervájának köszönhetően felzárkózni látszott a hazai pályán játszó Veszprém. Pontatlan fogadások, és elgyengülő mezőnymunka miatt azonban végül ismét a nyírségi csapat örülhetett. (22:25)

Az utolsó, mindent eldöntő körben nagy elszántsággal léptek pályára a játékosok. Rontott nyitás-fogadások és szervák miatt azonban a főiskola csapata vette át a vezetést. Előnyüket végig megtartva 8:15 –re nyerték a játszmát, ezzel a mérkőzést is. A mai napon így a két csapat elkönyvelhette első vereségét, illetve első győzelmét a 2008-as bajnokságban.

Kezdő hatos: Tobak Eszter, Zsoldos Edina, Szelle Dóra, Környei Dóra, Kovács Anikó, Borsos Anna

Cserék: Benedek Dorottya, Jezerniczki Tímea, Szűcs Katalin, Bodnár Rita és Kintli Mónika

Liberó: Pintér Eszter

Edző: Fehér Tibor

Kintli Tímea

További cikkek

Karnyújtásnyira a felsőházi rájátszás
Karnyújtásnyira a felsőházi rájátszás
Utolsó hazai mérkőzését vívja péntek este a futsal élvonal alapszakaszában a Veszprém, amely a vendég Kistarcsa legyőzésével bebiztosíthatja felsőházi tagságát.
A magyarokra csak egy párharc vár a vb-selejtezőben
A magyarokra csak egy párharc vár a vb-selejtezőben
A magyar férfi kézilabda-válogatottra csak egy párharc vár a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, mert az első fordulóban nem kell pályára lépnie.
Vladan Matics szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar válogatott
Vladan Matics szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar válogatott
Vladan Matics, a férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint egyszerűen nem bírta a nyomást a magyar csapat az Európa-bajnokságon.
Évet értékelt az MSZP-LMP-Párbeszéd frakció
Évet értékelt az MSZP-LMP-Párbeszéd frakció
A célokkal egyetértenek, konstruktív javaslataikkal és építő jellegű kritikáikkal azok elérését szeretnék segíteni az ellenzéki frakció képviselői – hangzott el Hartmann Ferenc és Gerstmár Ferenc szerdai évértékelő sajtótájékoztatóján.
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
Együttműködési megállapodást kötött a Táncsics technikuma és a jégkorong-egyesület
A kétoldalú megállapodással a jó tanuló, jó sportoló értékrendet erősítené a VSZC Táncsics Mihály Technikum és a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány.