Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C

Új fogyasztóvédelmi honlap kisgyermekek részére

2012. november 13. 16:09 // Forrás: Veszprém Megyei Kormányhivatal
Elindult a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság legújabb kezdeményezése, a kisgyermekeknek szóló NFH Okoskosár honlap a www.nfhokoskosar.hu webcímen.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a gyermekek tudatos fogyasztóvá válásában szeretne szerepet vállalni a mai kornak megfelelő csatorna, az internet segítségével, a www.nfhokoskosar.hu weboldalon. Ez az internetes portál óvodás és alsó tagozatos gyermekek számára készül. Fogyasztóvédelmi szempontból kiemelkedően fontos ez a célcsoport, mert a gyermekek ezekben az években a legfogékonyabbak új ismeretekre, ezért meghatározó, milyen pozitív mintákkal találkoznak ebben az időszakban. A honlap indításával a fogyasztóvédelmi hatóság a legfiatalabb rétegek oktatását, játékos módon való tanítását célozta meg, különös tekintettel a 3 és 10 év közötti gyermekek célcsoportjára.

A szülőkre is gondolva a honlap jobb oldali menüjében olyan anyagokat tartalmaz a felnőtt fogyasztók részére, melyeket kisgyermekes szülőként nagy hatékonysággal tudnak hasznosítani a mindennapi életben.

Az NFH Okoskosár megtalálható a Facebook-on is: a www.facebook.com/okoskosar oldalon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.