Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Életet menthet a Neoton Família koncertjével!

2012. november 27. 16:46
December 5-én a Veszprém Arénában lép fel a Neoton Família. A bevétel egy részét jótékony célra fordítják: minden jegy árából 100 forintot kap az életmentő műtét előtt álló fiatalember.

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László igazi ünnepi hangulatot teremtenek majd Veszprém legnagyobb Arénájában. Ezzel ráadásul nem csak a majd ott szórakozó rajongóknak kedveznek, hanem annak a gyulafirátóti fiatalembernek is segítenek, akinek a gyógyulása múlhat azokon a 100 forintokon, amelyet a zenekar tagjai és a szervezők minden jegy árából felajánlanak neki.

A 23 éves Vass Máté olyan ritkán előforduló fejlődési rendellenességgel született, amelyre a mai napig nincs más gyógymód, mint a szívtranszplantáció. Több műtét és hosszas gyógykezelés után jelenleg a kardiológiai Intézetben vár a szívátültetésre. Minden esélye meg van a felépülésre, de a műtét után szükséges steril szoba és fürdőszoba kialakítása és az, hogy eljusson a kezelésekre, illetve az immunerősítő gyógyszerek költségei olyan anyagi terhet jelentenek, amelyet egy család sem tudna támogatás nélkül megoldani. A Veszprémi Családsegítő Szolgálat, Gyermekjóléti Központ és a Családok Átmeneti Otthona tette közzé a kérelmet, hogy segítséget kérjen Máténak. Csepregi Éva és a zenekar a fenti felajánlással szeretne hozzájárulni a fiatalember gyógyulásához.

A Neoton Família slágereit kicsik és nagyok is kívülről fújják, hiszen ki ne ismerné a Marathon, a 220 felett, a Sandokan, a Nyár van vagy a Tini dal című slágereket?

Akinek elege lesz az ünnepi előkészületekből és a mindennapokat maga mögött hagyva egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, annak mindenképpen ott a helye, annál is inkább, mert a Télapó is ott mulat majd a közönséggel, sőt az odaérkező felnőtteket és gyerekeket is már ő fogadja! Éváék pedig gondoskodnak arról, hogy fergeteges koncertjükkel a legszebb ajándékot adják a közönségüknek! 

vehir.hu
további cikkek
Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. tegnap 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. tegnap 9:00 Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. 2024. szeptember 27. 17:47 Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Az altisztképző parancsnokának a nevét viseli a jövőben épület, akinek még a lova is tiszteletre méltó volt Vitéz Markóczy János altábornagy, a Jutasi altisztképző egykori parancsnokának a nevét viseli a jövőben a Jutasi úti laktanya területén a csapatművelődési központ épülete. A pénteki avatóünnepségen az egykori parancsnok életéről is több érdekességet felelevenítettek. 2024. szeptember 28. 14:26

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.