Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Még mindig az élen! / Ismét nyertek a női röplabdások: VESC - Tatabánya Volán SE 3:0

2008. október 19. 22:09
Újabb, ezúttal a Tatabánya ellen aratott győzelemmel még mindig vezeti az NB I –es bajnokságot a Veszprémi Egyetemi Sport Club. A legutóbbi és ez idáig egyetlen vereség után 3:0 –ra verte Fehér Tibor gárdája a Tatabánya Volán SE-t.

Mindvégig hazai vezetéssel zajlott a küzdelem az Egyetemi Sportcsarnokban. Az első játékrészt a veszprémi blokk uralta, alig akadt labda, ami átjutott rajta. Igaz, három rontott szervája és rossz ütése is akadt a veszprémieknek, ez sem akadályozta meg őket abban, hogy megnyerjék a kezdő szettet. (25:20)

A második játszma közepénél a visszatérő-új játékos, Szelle Dóra, térdfájdalmai miatt távozni kényszerült a játéktérről. Helyére a junior kerettagot, Jezerniczki Tímeát küldte a tréner, Fehér Tibor. Az ifjú hölgy bizonyított, jó teljesítményével igazolta, hogy ott a helye a csapatban. A második szett-győzelmet jelentő utolsó pontot is ő szerezte meg a csapatnak. (25:18)

A harmadik játékrészben egyenletes játékteljesítménnyel, kiegyensúlyozottan küzdöttek a hazaiak. Papírforma szerint nyerték a mérkőzést a Liga –bajnokság utolsó helyén álló, tavaly még Extra Ligában szereplő tatabányaiakkal szemben. Megszerezték ezzel az idei negyedik győzelmüket, s továbbra is vezetik a tabellát. (25:17)

Veszprémi Egyetemi Sport Club – Tatabánya Volán SE 3-0 (20, 18, 17)
Veszprém, Egyetemi Sportcsarnok, 100 néző
Vezette: Kiss Zoltán, Prukner Tibor

Veszprémi Egyetemi SC:

Szelle, Kovács , Környei, Zsoldos, Bodnár, Borsos
Cserék:Tobak, Kintli M., Benedek, Jezerniczki, Pintér (liberó)
Edző: Fehér Tibor

Tatabánya Volán SE:

Pap, Szűcs, Tóth, Benkő, Fekete, Lovas
Cserék: Csercsa, Bokros, Szalai, Sinai, Szöveroffy
Edző: Nemes József

"Egy kötelező győzelmet mindig a legnehezebb megvívni. Egy meggyengült Tatabánya ellen közepes játékkal is tudtunk nyerni." mondta szarkesztőségünknek a hazaiak trénere, Fehér Tibor.

A Tatabánya edzője, Nemes József, a következőképpen értékelte a mérkőzést:

" Az általam várt játéknál jobban teljesített a helyi csapat, mi meg alulteljesítettük magunkat. Nagyon jó képességű játékosok vannak a Veszprémben, jól van összeszedve ez a társaság. Sok sikert kívánok a csapatnak a bajnokságban. Úgy érzem, ők esélyesek az első helyre.

Kintli Tímea

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.