Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Szávay menetel Charlestonban / Ahogy azt várni lehetett ismét a bomba formában lévő Szávay Ágit láthatjuk a pályán

2008. április 17. 19:29 // Forrás: http://www.familycirclecup.com/
Charlestonban két idei vereségért már bosszút állt a magyar teniszezőnő, a mai napon pedig könnyedén lépett át párospartnerén, Dinara Szafina-n. Az orosz lány látva Ági jó formáját bizakodhat a jó szereplésben az egyéni vereség után párosban Czink Melindáék ellen.
Az első fordulóban megmutatta a tavalyi év magyar női sportolója, hogy mennyit számít, ha egy profi sportoló csak a "munkájára" figyel. Amerikai turnéjának charlestoni megállójának eddigi mérkőzésein úgy játszott megint, ahogy azt mi elvárjuk tőle. Igaz, magasra tette a tavalyi évben azt a bizonyos lécet, de a korábbi erőtlen próbálkozások után úgy néz ki gond nélkül tudja teljesíteni a kívánt eredményeket. Az aranyparti vereség visszavágóján egy laza 6:0-val kezdett Juliana Fedak ellen, majd rövidítésben(7:4) hozta a második szettet is. A következő fordulóban a japán Sugijama várt rá, aki azért bebizonyította, hogy nem volt olyan nagy szégyen az a dohai vereség Áginak ellene, ugyanis három szoros szettre kényszerítette a jó formában lévő magyar lányt, Szávay 7:5, 3:6, 6:4-re tudta felülmúlni az élete formáját a 30-as éveire elérő ázsiait.
A harmadik körben páros partnere, a világranglista 16. helyezettje, Dinara Szafina került az útjába, ám hiába volt még a múlt héten az orosz lány még magasabban rangsorolva, mint Ági, nem maradt kétség afelől, hogy a mai napon ki volt a jobb játékos a pályán.

Szávay Ágnes - Dinara Szafina    6:2, 7:5

Az esti párosmérkőzésen a magyar párbajból ismét ifjú reménységünk került ki győztesen:

SzávaySzafina - CzinkSceeper 6:1, 6-4.

A páros elődöntőjében az első helyen rangsorolt BlackHuber ellen léphetett volna pályára a győztes párosunk. Safina sérülése miatt azonban visszaléptek, így Ági teljes erővel a péntek esti, Cornet elleni negyeddöntőre összpontosíthat.

Bitera Roland

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.