Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Párizsba igazol Császár?

2012. december 28. 11:53
Francia hírportálok szerint az MKB Veszprém válogatott irányítója, Császár Gábor a következő idénytől a Paris Saint-Germain együttesénél folytatja pályafutását.

A francia handmews.fr portál csütörtökön megjelent híre szerint Császár Gábor nyáron a dúsgazdag Paris Saint-Germain igazolhat, ahol a klub arab tulajdonosai – a városi labdarúgócsapathoz hasonlóan – grandiózus terveket szövögetnek.

A cikk hosszasan méltatja Császár érdemeit, nemzetközi tapasztalatát. Kiemelve, hogy az olimpián az elődöntőig vezette a magyar válogatottat, s hogy a szövetség az év játékosának választotta 2012-ben.

A portál megemlíti még a horvát Igor Vori (Hamburg) és a francia Daniel Narcisse (Kiel) lehetséges érkezését is. Igaz, Párizsban jelenleg sem szűkölködnek a sztárokban. Elég csak a világ egyik legjobbjának tartott dán Mikkel Hansen, vagy a francia olimpiai-, világ és Európa-bajnok Luc Abalo és Dider Dinart nevét említeni.

A gall pontvadászatot hibátlan mérleggel vezető, így jövőre szinte biztosan BL-induló PSG vezetőedzője jelenleg az a Philippe Gardent, aki korábban a Chambéry együttesénél már dolgozott együtt a veszprémi irányítóval.

A hírt hivatalosan eddig egyik fél sem erősítette meg, a veszprémi klub péntek délelőtt azonban közölte álláspontját az üggyel kapcsolatban: „A klub vezetősége és a játékos között létrejött megállapodás szerint, az MKB Veszprém KC akkor tud bármiről is hivatalos tájékoztatást adni Császár Gáborral kapcsolatban, amikor a játékos jövőjével kapcsolatban minden véglegessé válik. Természetesen ez igaz a játékosra is, aki a jövőjének végleges sorsáról csak a klubbal együttesen tehet bejelentést.”

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.