Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
19°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
19°C

Hétvégén Magyar Kupa négyes döntő / Szegeden kell megvédenie címét a Veszprémnek

2008. április 18. 10:45
Szeged ad otthont a Budapest Bank Férfi Magyar Kupa négyes döntőjének április 19-én és 20-án, ahol a házigazda bajnoki címvédő Pick Szeged mellett a 17-szeres Magyar Kupa győztes MKB Veszprém KC, a tavalyi ezüstérmes Dunaferr SE és a PLER Airport KC küzdhet meg a trófeáért. A legjobb négy közé tehát ugyanazon együttesek verekedték magukat, amelyek a bajnokságban is elődöntőig jutottak, a párosítások azonban ezúttal felcserélődtek.
Ennek megfelelően már a szombati MKB Veszprém KC - Dunaferr SE elődöntőben összecsap a 2006/2007-es kiírás két finalistája. Emlékezetes, hogy a tavalyi balatonfüredi döntőben is rendkívül izgalmas meccset produkált a két gárda, ahol a Veszprémnek csak a hajrában sikerült felülkerekedni a Dunaújváros fiatal válogatott játékosokból álló együttesén.
Idén tétmérkőzésen négy alkalommal találkozott egymással a két csapat, s mind az alapszakasz, mind a rájátszás 2-2 mérkőzésén a bakonyi gárda diadalmaskodott. Az újvárosiak erejét jelzi azonban, hogy a 3-1-re elveszített bajnoki elődöntő valamennyi összecsapásán szoros eredményt tudtak elérni a Szeged ellen, s újfent bizonyították, hogy a jövő csapata lehetnek.

A másik ágon a Pick Szeged - PLER Airport KC meccsen a papírforma magabiztos szegedi győzelmet ígér. A Tisza-partiak deklarált célja, hogy hazai közönségük segítségével otthon tartsák a serleget. Bombameglepetés lenne, ha a fővárosiak borsot törnének az orruk alá, s megakadályoznák a döntőbe jutásukat.
< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.