Tornyos Balázs, az Oliva étterem konyhafőnöke, az esemény házigazdája elmondta, remekül sikerült az este, és úgy látta, a vendégek is elégedettek voltak. Saját szavaival így számol be az eseményről:
„Nagy izgalommal vártam a séf barátaim érkezését, majdnem 4 óra volt már mire mindenki elfoglalta a szállását.
Nagyon jó hangulatban telt az este. Mészáros Zoltán nyitotta meg a rendezvényt, majd én pár mondatban elmondtam, miről is szól ez a séf parádé, mire számíthatnak a vendégek.
Minden fogásnál ifj. Figula Misi barátom mutatta be a borokat, majd az épp következő fogást készítő séf beszélt az étteremről, ahonnan jött és az ételről, amit készített. Közben a többiek a konyhán nagy erőkkel tálalták az ételeket. Ez így ment 6 fogáson keresztül. Ezen a konyhán még soha nem dolgozott ennyi kiváló séf teljes összhangban, egymásra figyelve, ketyegett a munka, mint egy doxa óra. Az egész este laza és közvetlen volt. Segítettünk a felszolgálóknak kivinni a kajákat, vagy éppen valamelyik asztalnál válaszolgattunk a kérdésekre. Este 7-től majdnem 11 óráig tartott a vacsora.
A végén kivonultunk és hosszas tapsviharral köszönték meg az estét.”
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!