Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Megemlékezés: négy éve történt a tragédia

2013. február 6. 10:42
A Veszprém Kézilabda Fan Club néma megemlékezést szervez Marian Cozma emlékére a szombati MKB Veszprém KC–HCM Constanta BL-mérkőzés napján.

Emlékezés (forrás: veszpremkfc.hu)

Lassan négy éve vesztettük el tragikus körülmények között játékosunkat, Marian Cozmát és három évvel ezelőtt avattuk fel az Őt ábrázoló szobrot, mely példátlan civil összefogás eredményeként készült el.

Nem csupán az Emlékmű előkészítésének, megvalósulásának és felavatásának a koordinálását vállaltuk, hanem az utógondozást is fontos feladatunknak tekintjük. Szeretnénk a méltó emlékezés hagyományát folytatni, ezért 2013. február 9-én (szombaton), a 17:15 órakor kezdődő MKB Veszprém KC–HCM Constanta Bajnokok Ligája mérkőzést megelőzően és követően néma megemlékezést szervezünk.

A mérkőzésre kiérkező szurkolókat arra kérjük, hogy gyújtsanak egy gyertyát a Cozma emlékműnél, vagy helyezzenek el egy szál virágot, vagy néma főhajtással emlékezzenek meg kiváló játékosunkról.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik nem tudnak jelen lenni a megemlékezésen, otthonukban emlékezzenek meg Marianról és gyújtsanak egy gyertyát emlékére 2013. február 8-án!

Köszönjük!

Veszprém Kézilabda Fan Club

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.