Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A DC Clubban koncertezik a tíz éves Pannonia Allstars Ska Orchestra

2013. február 8. 17:03 // Forrás: PR Garden
A Pannonia Allstars Ska Orchestra február 9-én ad koncertet a veszprémi DC Clubban. Az idén tíz éves zenekar a legnagyobb slágerei mellett a tavaly megjelent, Lovemonster, vagyis „szerelemszörny” című dupla albumáról is játszik dalokat. A klubkoncert azoknak ajánlott, akik egy életvidám, energikus, táncos estére vágynak a téli hidegben.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) rövid idő alatt vált Magyarország egyik legfontosabb zenekarává. Legendásan energikus élő koncertjeivel a 11 tagú ska csapat pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a Sziget nagyszínpadára, és vált minden jelentős magyar zenei fesztivál egyik kihagyhatatlan kedvencévé. A magyar népzenét fűszerként használó PASO-t külföldön ma már a ska magyar nagyköveteként ismerik, hiszen az indulás óta 17 országban több mint 600 koncertet adtak. Az idén tizedik születésnapját ünneplő zenekar novemberben a budapesti Művészetek Palotája nagytermében fantasztikus hangulatú, teltházas, szimfonikus koncertet is adott, amelynek felvételét a Magyar Televízió januárban tűzte műsorára.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra tavaly márciusban jelentette meg dupla albumát Lovemonster címmel. Az első CD a zenekar negyedik stúdióalbuma, amelyen a rajongók a megszokott táncolós ska, rocksteady és karibi hangulattal találkozhatnak. A 15 dal többsége a szerelemhez kapcsolódik, ami azért különleges, mert ezt a témakört a zenekar korábban még nem dolgozta fel. A PASO szerelemszörnye nemcsak a bulizni vágyóknak, hanem a zenei ínyenceknek is kedvében jár. A lemezen van karibi szerenád, nagyvárosi swing-ska-jazz, dixielandes rocksteady és rum fűtötte mento is. A dupla album második CD-jén mutatkozott be a zenekar tagjaiból álló PASO's Roots Rockers, amellyel kicsit elmélyültebb, pszichedelikusabb hangvételű zenét komponálnak. 

A klubkoncerten a PASO erről a dupla albumról is játssza legújabb slágereit, például a No Love In Town, az Elhagytam magam és a She’s My Baby című dalokat, de felcsendülnek a nagy fesztiválkedvencek, például a Hungarian Dish, a Babylon Focus, A Tenkes kapitánya és a Gagarin című szerzemények is.

A veszprémi koncert részletei: 
DC Club (8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., bejárat a Stadion köz felől)
Február 9., kapunyitás 20.00, koncertkezdés: 21.00
https://www.facebook.com/events/406651892748080/ 

vehir.hu
további cikkek
Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. ma 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. ma 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. tegnap 19:06 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. tegnap 9:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.